Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kvalitetan, ali skup i zakašnjeli program

Čuli smo razumljiv, dobro osmišljen i strukturiran program, s fiskalnim učincima i pozivom na dodatnu raspravu kakav može provesti samo premijer koji ima čvrstu većinu u parlamentu.

Komentari 3

PR
prajdali100
16:53 12.06.2018.

Ljubice ja ne mogu vjerovati !!! Kako skup i zakašnjeli program.Pa najskuplje je da nas uopće ne bude, da kao narod nestanemo.Ovo je sramotno.

VL
DD
ddh
18:36 12.06.2018.

".....Kolinda Grabar-Kitarović predstavila svoj gospodarski program ima elemente državnog udara te je jasna kandidatura predsjednice države za premijersko mjesto" pise izmedju ostaloga Gataricka. Drzavni udar? To je obicno prenamaganje jedne bezobrazno uobrazene, ali po svemu sudeci nekompetentne i primitivne "novinarke" kojoj su sijanje gluposti i raznr podvale u pravcu malo Predsjednice, malo Premijera i Vlade svakodnevno zanimanje. Ali to je i tipicno za t.zv. "novinare" u Hrvatskoj (Hrvatski novinari ne postoje i njih niti nema!) koji u principu neznaju niti u kojoj se ruci drze noz i vilica, a pisu o bon-tonu. Hrpa komunistickih laprdala koja se skupila po medijima u Hrvatskoj je ta peronospora koja unistava sve pozitivno u Hrvatskoj. A pitanje je i kakve veze lazi, posmetanja i piskaranja na osnovi gledanja u kuglu imaju s novinarstvom. Ta Gataricka i njezin ceh se ponasaju kao da su izasli iz neke balkanske pecine pokazujuci pritom svoju cijelu pokvarenost i primitivnost. Ali mozda i jesu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.