Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propala inicijativa
Povratak na članak

Stožer zabranio kićenje drvca maskicama: 'Ne može, podsjećaju na donje rublje!'

COVID bor trebao je u punom sjaju zasjati 28. studenoga, na dan otvorenja bjelovarskog adventa

Komentari 3

Avatar _Darkwood_
_Darkwood_
15:38 13.11.2020.

Podsjećaju na donje rublje? Na što podsjećaju na licu??? NA PELENU!!!

VL
Avatar _Darkwood_
_Darkwood_
15:37 13.11.2020.

CORONA VIRUSI su sveprisutni od kada je svijeta i vijeka (kao i HERPES virusi npr.), deseci vrsta i podvrsta corone-TEST traži RNK trag bilo kojeg od corona virusa a pošto su oni i uzročnici prehlade, svatko tko je ikad bio a nema tko nije bio prehlađen, biti će pozitivan jer u njemu uvijek ostane mikroskopski trag/zaostatak virusa u uzorku koji se uzima, zato su neki lažno negativni jer nije dobro uzet uzorak a dan poslije su pozitivni jer je kvalitetniji uzorak uzet, barem 90% svijeta, čovječanstva je pozitivno na CORONU a pogotovo u jesen i zimu kada im je sezona. Tada se umrli od gripe pripisuju covid 19 žrtvama pošto budu pozitivni. Kada nije sezona opet su pozitivni jer sadrže trag neke davne prehlade a onda umru od srčanog, moždanog,demencije,raka,sepse i vidi vraga, opet su KAZNENIM DJELOM KRIVOTVORNJA SMRTOVNICE-"COVID 19 ŽRTVE", u tome je sva laž i prevara i nemojte pušit fore sa respiratorima, ljudi su iz desetaka razloga stalno na respiratorima samo vam to do sad nisu od 0-24 iz dana u dan pobrojavali na tv-u, bakterijske i virusne infekcija svih vrsta,rak pluća,KOPB, sve su to pacijenti koji kada tada završe na respiratorima! DODAJTE TOME LAŽNE TESTOVE SA LAŽNIM POKAZATELJIMA i normalno je da su brojke ogromne!

VL
Avatar Grunf
Grunf
14:29 13.11.2020.

dnr koreja

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.