Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željko Holik
Povratak na članak

Kuščevićev savjetnik vodio megaprojekt, sad se vraća starom poslu u MUP!?

Bizarno je da netko tko je godinama vodio i prezentirao jednu od najvećih investicija u hrvatski turizam odjednom ima potrebu javiti se ni manje ni više nego na natječaj u MUP-u, kao stručnjak specijaliziran za projektni menadžment

Komentari 23

IG
Igggy
08:59 10.07.2019.

Dok ovakvi ne završe na sudu, neće ova zemlja naprid.

VL
Avatar heyhay
heyhay
09:40 10.07.2019.

To su pravi mafijaši ne Al Capone ovi imaju i MUP koji nikad MOST nije dao zato ih je adz potjerao.

VL
Avatar matalan
matalan
09:16 10.07.2019.

Jedan po kazni u Saborsku stoljicu drugi u MUP...nemamo šansi za preživljavanje..djeco van u Irsku...koji ostaju na sterilizaciju ima dosta sirotinje...

VL
LL
LUDI LJUDI
10:22 10.07.2019.

Najkraće, sustav obilježavaju metode, organizacije i ljudi.... e na ovome posljednjem, padamo od 45-e i nitko ne bi pomislio da su tako teške posljedice. Nema tog HDZ-a, Partije, Živog zida kojem se naš mali Balkanac neće prilagoditi i iskoristiti naslijeđena načela: Snađi se druže, Ima li mene tute i Ne mogu oni mene toliko malo platiti koliko ja mogu malo raditi. I zato, a najviše ovih što vrijede, znaju i gadi im se ovakav pristup; odlaze u zemlje u kojima ovakvi "savjetnici" nemaju šane uspjeti, na ovaj balkanski način. Prosječno normalne osobe i birači su imali velikih očekivanja od dolaska Plenkovića. Znati, biti uglađen, fin i pristojan dečko dovoljno je za EU diplomaciju, ali nije za Croatiu. Ovdje se 365 dana dela, ovdje generiraju nered upravo njegovi koalicijski partneri; koji su uvijek gladni i sa svojim blefovima, neznanjem i najčešće profiterskim pristupom, stvarni generatori nereda i ti kojima red i rad, jednostavno smrdi i ne žele ga. Plenković, jednostavno nema dovoljno snage, hrabrosti i želje i propustio je svoju priliku. Koliko je situacija ozbiljna, govore i okolnosti da se i jedna sms afera afera rješava mjesecima jer svatko od svakoga strepi. Za to vrijeme, razni ministri (čast malobrojnim koji znaju i rade svoj posao kao Zdravko Marić... i još ga napadaju sa svih strana), savjetnici silni načelnici i vojska uhljeba koriste gužvu i Hrvatsku čerupaju i "grade" po svojoj mjeri. A to nije mjera poštenog i vrijednog čovjeka.

VL
Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
10:32 10.07.2019.

Plenković ima posla sa vrlo opasnom ekipom koja iz pozadine upravlja svim političkim strankama u Hrvatskoj koji ne prezaju od bilo čega da se dokopaju love. Sada ili nikada !?

VL
Avatar Syssko
Syssko
09:28 10.07.2019.

Znači nikom ništa, kao to se popine pedofile samo preseli u drugu župu kada se sazna za perverzije tako i ovaj i šef mu Kuščević dobiju nova radna mjesta,Kuščević u sabor a ovaj u MUP koji kontrolira HDZ naravno kaoao što kontroliraju USKOK-DORH-ustavni sud!

VL
DA
darwil
09:42 10.07.2019.

Mladi obrazovani i sposobni, moj savjet bjež te što prije jer protekom vremena i svih ovih lopovluka, generalnu sliku o vama predstavljat će ova i takova Hrvatska i neće vas htjeti ni vani.

VL
BL
bluesman
09:41 10.07.2019.

Idemo dalje

VL
DU
Deleted user
14:20 10.07.2019.

Mislim da će prije u Remetinec skupa s Kušćevićom

VL
OO
onako_ovlaš
15:20 10.07.2019.

moglo bi se i ministra božinovića javno pitati neka pitanja

VL
SP
speleolozirelkovićimaldini
09:05 10.07.2019.

ma to je još jedno podmetanje ,,masona,, ,,jugoslovena,, ,,lopova,, i ,,nemoralnih,,.pa brkić je rekao da su se hns-ovci skrušili i pokajali,ako su to mogli napraviti poznati vjernici saucha,vrdoljak,habek i ostali što vi novinari čekate

VL
AV
avim
10:45 10.07.2019.

Puno sigurniji posao u MUP-u,a i veće ovlasti sa poznanstvima,sve jedno sa drugim

VL
SS
sokac sa drave
10:00 10.07.2019.

Birali smo ih i opet cemo ih birati.To su nasi domoljubi i mi nedamo nase.Ali da nas narezu i nasole kao ribe mi cemo opet znase.Hdz jedina stranka u hrvata koja donosi mir i blagostanje.Idemo dalje.

VL
PR
pravednik2
10:54 10.07.2019.

Treba ih poslati u Međugorje. Na obraćenje. Kao neki, koji su već tamo.

VL
Avatar grbadeva
grbadeva
08:55 10.07.2019.

Što bi trebala predstavljati fotografija kuće? Prema novinaru vjerojatno odraz bogatstva. No u mome selu malenome gotovo da nitko niti nema kuću manju od objevljene na fotografiji, ali nitko, ama baš nitko se ne smatra bogatim radi takve kuće.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.