Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPODJELA CJEPIVA
Povratak na članak

Kurz i pet lidera, među kojima je i Plenković, traže 'korekturni mehanizam'

Šefovi vlada su zbog nejednakosti u raspodjeli cjepiva zatražili hitan sastanak na vrhu šefova država i vlada članica EU-a, koji će se održati krajem ovog mjeseca

Komentari 2

DU
Deleted user
20:33 16.03.2021.

Ako su te tvrtke kod dogovora tvrdile da to što je dogovoreno mogu isporučiti, tko je unapred znao da će se farmaceuska industrija poigrati sa stotinama milijuna ljudskih sudbina.

VL
BR
Branitelj2020
20:11 16.03.2021.

A Plenković je rekao :Ja sam stavio svoj potpis na ovaj zahtjev samo da zavaram svoje Hrvate jer sam ja EU poslušnik i ja se u svemu slažem sa nesposobnim birokratima iz EU

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.