Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Splitski vijećnik:
Povratak na članak

Debeljak kupuje Uljanik, a Split komunalnu naknadu naplatio ovrhom!

Kako je objasnio vijećnik stranke Pametno, 2. studenoga 2018. je pokrenuta ovrha, a dug je podmiren dva mjeseca kasnije

Komentari 3

ST
stefj
12:49 11.02.2019.

Hm, pa ako je dug podmiren ovrhom, znači da ima novaca na računu. Probajte nešto naplatiti ovrhom od Uljanika ili 3. maja...

VL
AO
ante.oreskovic75
15:42 11.02.2019.

Posve se slažem da Debeljak nije posve normalan!Traži od dalmoša da rade a sada će i od istrijana!Koji to,Gospe ti,moga podnijeti i još u svom dvorištu?

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
17:09 11.02.2019.

DIV će biti novi AGROKOR, a Debeljak Todorić. Ova dvojica genijalnih žabaca su vidjeli kako se konji potkivaju ps su i oni digli noge. Sve će to domicilni dvonožni papkari i kopitari svojom kožom platiti, ni prvi niti posljednji put, zar ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.