Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ruma

Kuprešak: Neka srbijanski poduzetnici ulažu u Hrvatsku

\'EXPO Zaragoza -Filip Vucak  veleposlanik RH  u Madridu, sa suprugom i Zeljko Kupresak,  predsjednik Nacionalnoga   odbora  Republike Hrvatske za Expo u Zaragozi  foto Dorotea Jendric\'
Arhiva VL
06.11.2010.
u 09:53

Pogrešna je slika u javnosti kako srpski kapital nije dobrodošao u Hrvatsku, a kada se govori o reciprocitetu valja reći kako nigdje u svijetu u gospodarskoj razmjeni to nije bitno i on jednostavno ne postoji, kaže veleposlanik Kuprešak.

RUMA - Pogrešna je slika u ovdašnjoj javnosti kako srpski kapital nije dobrodošao u Hrvatsku, a kada se govori o reciprocitetu valja reći kako nigdje u svijetu u gospodarskoj razmjeni to nije bitno i on jednostavno ne postoji. Primjerice, Slovenija puno ulaže u Hrvatsku, ali Hrvatska u Sloveniju jako slabo. Pozivam i ovaj put poduzetnike iz Srbije neka investiraju u Hrvatsku - rekao je Radio televiziji Vojvodine hrvatski veleposlanik u Beogradu Željko Kuprešak na susretu hrvatskih i srbijanskih gospodarstvenika u Rumi.

Kazao je kako dolaze bolja vremena jer su, zahvaljujući predsjednicima Josipoviću i Tadiću, odnosi dviju zemalja sve bolji.

RT Vojvodine podsjeća kako je 1990. razmjena između Hrvatske i Srbije iznosila 3,5 milijardi dolara, a prošle godine samo milijun eura.

Komentara 11

PB
petar berislavić
18:24 06.11.2010.

Nisi ti nikakav kuprešak,ti si posrbica.

Avatar cro1com
cro1com
12:41 06.11.2010.

Toje dobra vijest treba traziti druge suradnike,prednost neka imaju prijateljski narodi i drzave koje nisu napali Hrvatsku i pravili zvjerstva.

OB
-obrisani-
17:34 06.11.2010.

Idi, begaj........kada partizan i četnik, srede stvari, ima sve da....\"cveta, bre\"!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije