Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILIJUNAŠ Mario Tolić počeo ulagati osvojeni novac

Kupio brod, investira u nekretnine i dionice

23.01.2009.
u 00:52

Devet milijuna kuna više nije na računu Marija Tolića (38) sretnika iz Biograda koji je nedavno pogodio sedmicu na lotu. Koliko mu je točno ostalo nakon što je, kako je priznao u intervjuu lokalnom Zadarskom listu, kupio vlasnički udjel u jednoj zadarskoj tvrtci te nekeretninu u Zagrebu nije poznato, no izvjesno je da će nastaviti s ulaganjem u rodnom Biogradu

Misli i na rodbinu
- To će za početak biti teren, a poslije ćemo vidjeti. Tu je i rodbina, moja i supruge, braća i sestre. Normalno je da će dio sredstava otići i njima, pa kakav bih ja to čovjek bio da se distanciram od svih. Donirat ću i nešto sredstava za rukometni klub Malo sunce u kojem igra moj sin u darovitoj generaciji - izjavio je Tolić, te potvrdio ranije danu najavu Večernjem listu da će mu jedan od novih luksuza biti kupovina kvalitetnog broda.

Mario Tolić podsjetimo saznao je da je dobio na lotu slučajno kada je u kafiću čuo da je Hrvatska lutrija objavila da je dobitnik u Biogradu i kada je jedan od gostiju naveo dobitne brojeve. Odmah su mu bili poznati jer mu ih je, kako nam je izjavio, rekao pokojni djed, a kada je i provjerio brojeve na listiću tada sreći nije bilo kraja.

Od tada pa do jučer bio je gotovo nedostupan, a pretpostavlja se da je bio na skijanju u Sloveniji, ali i u Zagrebu. Prijateljima u Biogradu već se, kako doznajemo u tom gradiću, javio, a s nekima je i popio kavu. Slijedećih tjedana vraća se, kako se nadaju u biogradskom HDZ-u, i u vijećničke klupe gdje vodi klub vijećnika te stranke.

Povratak na posao
Prije toga vratit će se i to već u ponedjeljak na posao inženjera u T-HT-u. - Javio sam se u svoju radnu sredinu. Na godišnjem sam i nisam dao otkaz na poslu. Zašto i bih? Živjet ću kao i dosad u gradu koji ne bih mijenjao ni za što - izjavio je, ističući kako su i on i supruga Berislava ostali skromni kao i prije dobitka.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije