Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽILA JE NAGODBU

Kuma Gabrijele Žalac pijana i pod tabletama pokosila ženu i pobjegla. Dobila rad za opće dobro

Gabrijela Žalac
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/2
17.03.2021.
u 10:52

Obradović je tražila da suđenje ne bude javno pravdajući se da želi zaštititi svoju malodobnu djecu.

Marijana Obradović, kuma bivše ministrice Gabrijele Žalac, u prosincu 2018. godine sletjela je s kolnika i na nogostupu pokosila Nataliju Baričević. Pješkinja je nastavila ležati, a Obradović je pobjegla. No, kako joj je ispala registracija s auta, policija ju je brzo pronašla. 

Vještačenje je pokazalo da je  Marijana Obradović imala 1,34 promila alkohola u krvi, poveću koncentraciju diazepama. Pokazalo se i da je u trenutku nesreće njezino dvoje djece bilo u automobilu. 

Općinski sud u Požegi osudio ju je na osam mjeseci zatvora, ali kazna je preinačena u rad za opće dobro, piše Telegram.

U početku policija je slučaj tretirala kao običan prometni prekršaj, a ne kazneno djelo. Pokazalo se i da to nije bio prvi put da vozi pijana, a ovaj put je u autu vozila i svoje dvoje djece na što nije reagirala ni Služba za socijalnu skrb.

Rad za opće dobro

Dvaput se, kako piše Telegram, Obradović htjela nagoditi, a tražila je i da suđenje ne bude javno pravdajući se da želi zaštititi svoju malodobnu djecu. 

Podsjećamo, požeški HDZ izbacio je Obradović iz stranke nakon nesreće. 

- Naštetila je ugledu stranke - rekao je tada dr. Željko Glavić, predsjednik požeško-slavonskog HDZ-a.

Komentara 23

L8
L8qzlih4
11:12 17.03.2021.

Pijana,zgazila ženu i pobjegla! Zašto nije u zatvoru,od 1. dana?

DU
Deleted user
11:10 17.03.2021.

Da li je štitila djecu u trenutku vožnje s 1,34% alkohola? Ugrozila je sebe, svoju djecu i ostale sudionike u prometu, a sudac ju kaznio dobrovoljnim radom. Izgleda da su opet u pitanju vezice i podobnost, a ne pravedno suđenje. Ovakvom osudom će osoba i dalje voziti pod utjecajem alkohola, a postavlja se i pitanje kako takva osoba utječe na svoju obitelj. Možda bi bilo bolje da nema djece i da ih u takvom stanju ne odgaja.

L8
L8qzlih4
11:09 17.03.2021.

Nastetila je ugledu stranke..🤣🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije