Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLAZI S VRHA

Kultura otkazivanja: Primjer iz Hrvatske jedan je od najbizarnijih u svijetu

09.05.2022.
u 21:37

Kultura otkazivanja javila se u SAD-u 2017. godine, a označava konfliktima obilježen fenomen grozničavih pa i sustavnih nastojanja da se neke poznate osobe i njihova djela isključe iz suvremenog profesionalnog i javnog života; kao nepodobni nerijetko se etiketiraju i izvjesni akteri iz prošlih vremena, a oni se ne mogu ni braniti.

Komentara 10

Avatar Cantor
Cantor
21:59 09.05.2022.

Tko predvodi „cancel” kulturu? Takozvani kulturni marksisti i ljevičari svih oblika i boja. Promijenili su narativ pa umjesto da se klanjaju crvenim „bogovima” kao što su Lenjin, Mao, Che,.. sada imaju i nove „bogove”. Bogove feminizma, klimatskih promjena, LGBT božanstva i slično. Ti njihovi „bogovi” su ljubomorniji od starozavjetnog pa zato iskreni sljedbenici moraju uništiti i izbrisati svakog tko nije dovoljno fanatičan u provedbi tih njihovih novih „religija”. Ulogu inkvizicije su preuzeli masovni mediji koji pročišćavaju otpadnike i razdvajaju žito (ljevičari) od kukolja (svi ostali).

PH
Petarstijena-HR
22:53 09.05.2022.

Što rade ulizice i poltroni,gdje su akademici,energetski stručnjaci,ekonomisti,.udruge poslodavaca,gospodarske komore,profesori s fakulteta..zašto ne dižu svoj glas,jel vidite da Plenković gura Hr u propast..

PH
Petarstijena-HR
22:30 09.05.2022.

Plenky nije sposoban voditi Vladu RH,on nije ekonomist ni energetski stručnjak,nama trebaju takvi za voditi Vladu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?