Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kultura iznad svega!

Spominjanje Nine Obuljen Koržinek kao eventualne nove ministrice izazvalo jednako žestoke reakcije kao da je Plenković odlučio vratiti Andreu Zlatar Violić

Komentari 8

MA
MarioG
13:20 14.10.2016.

Plenković misli da će moći izbjeći sukob s lijevim medijima. Živi biil pa vidjeli.

VL
AN
Anasta
16:13 14.10.2016.

U zemlji u kojoj je proracun za kulturu manji od statisticke pogreske, stvarno nije bitna pozicija ministra kulture ( nije bitnija od drugih, a naravno da je bitna). Ti isti mediji napuhuju pricu. A Hasanbegovic mi je sve simpaticniji -:).

VL
JO
JooZOO
12:06 17.10.2016.

U "ideološkom ratu" koji po prilici traje od kraja Domovinskog rata, "kulturno bojno polje" je jednako bitano kao i medijsko, obrazovno, političko itd. I u tim dimenzijama novac iz proračuna nije mjerilo vrijednosti što odavno dobro znaju ljevičari (zato ga grčevito i brane), a hvala bogu da su to napokon spoznali i desničari, pa bi s tog područja napokon mogli dobiti nešto afirmativno o Domovinskom ratu, Hrvatskoj nacionalnosti i državnosti itd. a ne samo banaliziranje, vulgariziranje, ironiziranje i ostale načine izrugivanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.