Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTNI INTERVJU: RAJKO GRLIĆ

Kultni redatelj: Roditelji su bili predratni skojevci, ilegalci, partizani, da bi nakon rata završili na Golom otoku

23.10.2022.
u 14:20

Hrvatski filmski redatelj, scenarist i profesor filmske režije, koji je osvojio stotinjak međunarodnih nagrada, autor svevremenskog klasika 'Samo jednom se ljubi', u životnom intervjuu govori o svojoj novoj knjizi i prisjeća se mladosti.

Komentara 22

DU
Deleted user
14:33 23.10.2022.

Samo još jedan skojevsko-komunistički potomak, jugosloven u duši i srcu. Antihrvat, kojeg za tu neskrivenu mržnju prema nevoljenoj mu državi, ta ista država financira. Toliko o njemu.

PA
Pahor
14:33 23.10.2022.

Ako su kao komunisti zavrsili na golom otoku, znaci da su bili staljinisti i nije velika steta sto su tamo zavrsili. Tako to bude kada se vukovi pocnu međusobno zderati. Zanimljivo je da je on, kao dijete takvih roditelja, usprkos kronicnom nedostatku talenta, ipak forsiran od drzave. Valjda zato sto je bio naglaseno ulizica sluzbenoj politici.

ST
stefj
15:14 23.10.2022.

Valjda su bili Staljinisti, a ne Titoisti. Ne vidim neku veliku razliku, no u tim totalitarnim režimima interni obračuni su pravilo, a ne izuzetak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?