Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRHOVNI SUD

Kulišeku potvrđena kazna od 38 godina zatvora. Majka ubijenog: Cijelo jutro plačem

Dino Kulišek
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
12.04.2019.
u 14:47

Dino Kulišek osuđen je zbog teškog ubojstva 22-godišnjeg Ivana Jagodića i pokušaja ubojstva tada 19-godišnje Meriem Demo

Vrhovni sud potvrdio je prvostupanjsku presudu Dini Kulišeku Županijskog suda u Rijeci. Osuđen je na 38 godina zatvora za teško ubojstvo 22-godišnjeg Ivana Jagodića i pokušaj ubojstva tada 19-godišnje Meriem Demo.

"Vrhovni sud Republike je presudom broj I Kž 65/2019. od 19. ožujka 2019. potvrdio prvostupanjsku presudu Županijskog suda u Rijeci kojom je optuženi D.K. proglašen krivim za jedno kazneno djelo teškog ubojstva (na okrutan način) i za jedno kazneno djelo pokušaja teškog ubojstva (na okrutan način i radi prikrivanja drugog kaznenog djela). Optuženik je osuđen na jedinstvenu kaznu dugotrajnog zatvora 38 (trideset osam) godina", stoji u priopćenju suda. Protiv ove presude dopuštena je žalba jer je izrečena kazna dugotrajnog zatvora. O žalbi odlučuje Vrhovni sud Republike Hrvatske kao trećestupanjski sud, navodi sud.

- Osjećaji su pomiješani, cijelo jutro plačem. U meni se miješa osjećaj tuge jer mi nikad ništa više neće vratiti sina, ali i zadovoljstvo jer je nakon dugih pet godina sudskog procesa pravda napokon zadovoljena. S mog sina, koji je u javnosti prikazan kao narkoman i sotonista, napokon je skinula ljaga, što mi je u konačnici bilo jednako bitno kao i da se krivca osudi. Naime, svi koji su znali mog sina znaju da je on bio dečko koji je samo širio ljubav - komentirala je suznih očiju Jadranka Volarić za 24 sata.

Podsjetimo, prema optužnici Županijskog državnog odvjetništva u Rijeci, Kulišek je 13. srpnja 2014. u stanu i vanjskom hodniku zgrade u Ulici kralja Tomislava 118B u Crikvenici nožem zadao brojne ubodne rane Jagodiću i njegovoj djevojci. Mladić je od ubodnih rana umro na mjestu zločina, dok je Meriem Demo spašena hitnom medicinskom intervencijom.

Dino Kulišek
1/6
Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
15:48 12.04.2019.

samo je širio ljubav?

Avatar Mile voli disko
Mile voli disko
16:21 12.04.2019.

Veliki križ oko vrata, mora da je vjernik.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
21:08 12.04.2019.

Takvih u Rijeci i Puli ima jos dosta. Neki su na visokim politickim pozicijama i pozivaju na pokolj Hrvata kao Stazic ali i drugi mu drugovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije