Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI - HDZ SLATINA

"Kukuriku, nesposobna i zloćudna opasnost za Hrvatsku!"

hdz,
Foto: M.Šantoši/Pixsell
1/5
30.11.2011.
u 00:11

– Naša voljena ''partija'' učinila bi udar na socijalni standard, sve zaposlene i najranjivije kategorije stanovništva – upozorio je Vladimir Šeks

U završnici predizbornih aktivnosti u četvrtoj izbornoj jedinici večeras je u Slatini središnji predizborni skup održala Hrvatska demokratska zajednica koja je u Domu kulture okupila više od 600 svojih članova i simpatizera. Biračima su se prigodnim govorima predstavili kandidati za saborske zastupnike Ivan Roštaš, Sanja Kirin i Tomislav Tolušić iznoseći brojne podatke o uspješnim projektima koje je ova stranka realizirala na području Virovitičko-podravske županije, priznajući da se  nije dovoljno postiglo na planu gospodarstva.

Đakić o Sanaderu: "Juda pobjegao, ostavio na cjedilu i državu i stranku"

– Nije se učinilo sve kako bi se priveli pravdi oni koji su oštetili KIO Keramiku u Orahovici. USKOK je odbacio prijave protiv takvih, a nikada nisu rasvijetljeni ni marifetluci u slatinskom Gaju. Pravo i pravda moraju biti jednaki za sve. Za to smo spremni dati svaku žrtvu pa su neki već završili u Remetincu. Pa i sam bivši premijer, ovaj Juda koji je pobjegao iz naše stranke i ostavio na cjedilu i državu i stranku. Zajedno sa svojim pomagačima mora odgovarati ako je kriv. A vjerujemo da je dobro ''zagrabio'' u državni proračun koji je mogao biti raspoređen u kvalitetnije svrhe – rekao je Đakić naglasivši da se HDZ po mnogočemu razlikuje od drugih stranaka.

Govoreći o Kukuriku koaliciji, Đakić je rekao da takvima hrvatski narod ne treba dati povjerenje jer će opet biti obespravljenih hrvatskih branitelja, revizija, ukidanja prava majkama i djeci poginulih branitelja te invalidima Domovinskog rata i stradalnicima. Podsjetio je da je koalicija otpuštala policajce, hrvatske vojnike, hrvatske generale…

Đakić neizravno zaprijetio medijima:  "Jedan novinar u 'pržunu', svi drugi doći će na red!"

– Ova Hrvatska danas trpi svakakve laži od svih medija koji su natrpali svoje blagajne izvlačeći novac, prijeteći firmama, ucjenjujući da će objaviti ovo ili ono. To su ti hrvatski mediji, ali i oni dolaze pred lice pravde. Prvi onaj koji je vikao, novinar, koji je organizirao prosvjed u Zagrebu, već je u ''pržunu''. Ucjenjivao je firmu generala Čermaka i dolijao je. Na Učki je uhvaćen sa 40.000 eura mita. I ti nemaju više što govoriti o poštenju hrvatskog novinarstva. I svi će drugi doći na red, a mi ćemo se pobrinuti da pravosuđe funkcionira kako nalažu hrvatski zakoni. Hrvatska je umorna od bestijalnih laži i blaćenja svih nas pojedinaca. Iz dana u dan vodi se kampanja da se na najcrnji mogući način ocrni sve ono što je za Hrvatsku bilo spremno dati život. Zbog toga moramo biti složni u cilju opstanka hrvatske domovine i služenja hrvatskom narodu – rekao je Josip Đakić.

Vladimir Šeks o tajnom planu Kukuriku koalicije

Potpredsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks, prvi na listi u četvrtoj izbornoj jedinici, naglasio je da je do sada održano više od 50 predizbornih skupova i kako su to vrlo brojni skupovi koji pridonose međusobnom ohrabrenju.

 – Ako bi oni, kojom nesrećom, došli u situaciju da formiraju vladu, onda bi se ovaj kraj mogao oprostiti s ulaganjima u boračku populaciju. Zajedno s MMF-om oni bi rezali, prepolovili mirovine, snizili bi rodiljne naknade, doplatke za djecu i socijalne naknade. Snizili bi i mirovine jer to traži njegovo veličanstvo MMF. To je drastičan udar na socijalni standard, na sve zaposlene, na najranjivije kategorije hrvatskog stanovništva…To bi napravila naša voljena 'partija'' ako bi došla na vlast. I zato im ne treba dati povjerenje, jer oni su opasnost za Hrvatsku. Nesposobni su i zloćudni. Hoće li se dati povjerenje HNS-u i Vesni Pusić koja izjavljuje da će odmah povući tužbu koju je Hrvatska podnijela protiv Srbije zbog genocida u Vukovaru? Hoćete li dati povjerenje Radimiru Čačiću ili Zgazimiru Čačiću koji bahato govori da samo oni koji su zaostali mogu glasovati za HDZ. Hrvatska se demokratska zajednica dokazala i iskazala. Dajte nam povjerenje da možemo Hrvatsku voditi sigurnom, čvrstom rukom i upravljati procesima koji će Hrvatsku voditi u krug naprednih i bogatih zemalja. Hrvatska treba biti država socijalne pravde i reda – naglasio je Vladimir Šeks u Slatini.

 

Ključne riječi

Komentara 46

PR
pri
00:48 30.11.2011.

svi ste vi isti bili lijevi ili desni u stvari svi ste vi ultra lijevi a desni su po zatvorima tu u hagu i beogradu

OB
-obrisani-
00:49 30.11.2011.

Istina, ti levaci su popunjeni srpskim agentima i nastavljaju agresiju drugim sredstvima - lažnim optužbama, podmetanjima, u suradnji sa agresorima srbijom, rs i njihovim belosvetskim pomagačima i sudištima

PR
Protivcenzure
12:59 30.11.2011.

nazdravlje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije