Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVIO JE KUPNJU
Povratak na članak

Kujundžić: Kuću sam kupio za 195.000 eura, transparentno i po zakonu

"Možda će zvučati patetično ili 'opravdavajuće', ali u slučaju mog životnog puta krajnje realno: cijeli život sam radio, cijeli život sam stvarao, cijeli život sam štedio i cijeli život sam bio u kreditima", naveo je  Kujundžić reagirajući na objavu u medijima.

Komentari 6

ST
stric2
15:35 22.01.2020.

....prepišeš od anke mrak majke .... kuću daruješ sinu jer se ne plaća porez kad roditelj daruje djetetu ....

VL
ŠT
ŠtoReći
13:19 22.01.2020.

e trebao si posuditi i platiti više kao jedan predsjednik prije desetak godina pa te nitko ne bi prozivao...

VL
DU
Deleted user
12:02 22.01.2020.

Povjerenstvo ? A zašto ? Čemu ? I što će onda biti kad ustanove da neš to ne štima ? Dobit će ukor ili opomenu u stilu "No , no.... ne to raditi ! "

VL
BA
Barbasmora
10:56 22.01.2020.

Dok trecina dice u lipoj nasoj bar jednom sedmicno gladuje i ni HDZ politici ne mogu sebi kupit druge, trece... kuce sa gotovim novcem...ostajemo druga najsiromasnija drzava u EU kojoj ponosno predsjedujemo! Ako je plenki dobro prosio boga bazvsnog Apple mozda mozda mozda cemo dobit specialnu vrhunsku tehnologiju nalik apple tv, iTune....koje nemaju ni Romunji!

VL
DU
Deleted user
12:09 22.01.2020.

Znači mi ostali koji radimo smo nepošteni jer od svoga rada nemožemo kupit takvu kuću.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.