Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kopernikanski obrat

Krvavi princ Bin Salman 'lomi' Putina kako bi postao prvi mirotvorac svijeta

07.08.2023.
u 15:03

Među najvažnijim reformama Bin Salmana je poboljšanje prava žena, koja su dugo bila ograničena tradicionalnim normama i zakonima šerijata koji su ih stavljali u podređeni položaj

Komentara 10

IZ
ivan.zorger
15:19 07.08.2023.

Kaže, Diab neki napisao članak! Kao i po običaju, piše se, prepisuje se...a ništa pod milim Bogom se ne razumijeva i ne shvaća, aymeeee

KI
Kuda_ide
15:15 07.08.2023.

Lomi Putina ha e moj Vecernji, na kolina mu dolazi.

DU
Deleted user
15:33 07.08.2023.

Poznato je inače da se Rusija da "lomit".Dok ovi "lome Putina" Putin steže "omču" oko vrata Europe. Rat u Ukrajini je Disneyland što se kuha u zapadnoj Africi. Ilyushin 76 s Wagnerovim orkestrom sletio je prije koji dan u Niamey. Prijetnja zemalja zapadne Afrike okupljenih oko Nigerije da će vojno intervenirat u Nigeru dovela je do saveza Niger-Mali-Burkina Faso-Alžir a u pomoć su pozvali Rusiju. Kao što je autor već pisao europska energetska sigurnost ovisi o Nigeru. Kolonijalni gospodar Francuska 20% urana za svoje nuklearke nabavlja iz Nigera. Francuska i Njemačka ovise o tim nuklearkama.Tim i europska ekonomija.Migracijski val koji će zapljusnut Europu ako dođe do sukoba bit će u milijunima.To će imat posljedice po sigurnosnu,političku,ekonomski,rasnu sliku Europe. Uz zabranu izvoza žita iz Rusije i Ukrajine dodatno će "ogladnijet"" ionako gladan svijet. Putin diže ulog.Zapad će na teži način naučit da Rusija nije "šaša" i da Rusija može udarit u Africi,južnoj Americi,Karibima,Srednjem i Bliskom Istoku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije