Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB ARMENACA I AZERA
Povratak na članak

Krvavi ostaci SSSR-a: Na cijelu regiju i sukobe koji tamo plamte i dalje najsnažnije utječe Moskva

Rat za Gorski Karabah nije umjetni sukob, već gotovo nerazrješiv gordijski čvor između Armenaca koji žive na području koje svojataju i Azera kojima prema međunarodnom pravu ono pripada

Komentari 33

IB
istinaaa___boliii
15:30 15.10.2020.

Balije treniraju u Azerbedjanu, pa kad to zavrse eto ih u bosnu da izadju na otvoreno more, ajd' cik pogodi, koje.

VL
SA
Shariel Aron
13:53 15.10.2020.

Kako nije spomenuo da je Staljin NGK pripojio Azerbejdžanu iako su tamo i tada živjeli većinski Armenci. I da ne spominjemo turski genocid nad Armencima.Izgleda da bi Turci najradije završili svoj genocidni posao.

VL
SE
Serdar222
12:46 15.10.2020.

Boris Jeljcin bio je sramota za ruski narod, slabić bez dostojanstva i sreća da je na čelo Rusije došao Putin, koji je Rusiju digao na noge i vratio na međunarodnu scenu, osposobio vojsku te pomrsio račune antiruskom Zapadu.

VL
ZV
Zvjerko1
12:36 15.10.2020.

Ma daj me nemoj... Gledali smo rušenje Iraka i Afganistana 10 godina, a ovaj spominje rat koji je počeo prije mjesec dana.

VL
DU
Deleted user
12:22 15.10.2020.

Ovaj o krvavim ostatcima SSSR-a a amerikanci od 2.svj rata do danas po svijetu pobili 50 miliona ljudi i po svim svjetskim i pravnim zakonima o ratovanju svaki americki predsjednik je ratni zlocinac.

VL
MX
Mister X
12:15 15.10.2020.

Krvavi ostatci SSSR-a: Na cijelu regiju i sukobe koji tamo plamte i dalje najsnažnije utječe Moskva Rat za Gorski Karabah nije umjetni sukob, već gotovo nerazrješiv gordijski čvor između Armenaca koji žive na području koje svojataju i Azera kojima prema međunarodnom pravu ono pripada ...to je ono što ima Amerika - zapad zaštitnik i prijatelj Izraela koji po međunarodnom pravu nije u pravu....

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
14:00 15.10.2020.

Dok je buo SSSR sve te zemlje su napredovale u industriji nauci svemiru medicini itd. Danas su niko i nista hranila ih Rusija.Vidimo i na baltiku uspjeh narod se prepolovio nigdi nista sve pobjegli.Tvornuce zahrdale sad trbe sipat benzin na pgranicnim mjestima Ovdje u rusiji cetri ipol kune tamo deset Nesretnici satima cekaju nasut deset litara benzina

VL
Avatar Pleše.S.Vukovima
Pleše.S.Vukovima
20:37 15.10.2020.

Riješenje je; - poseban status Nagorno-Karabaha unutar Azerbajdžana -poseban status Transdnjestrije Oformiti EU-RF( Ruska Federacija ) koji će biti međunarodni stalni arbitar. Isti arbitar kazniti Tursku za izazovanje sukoba u Nagorno-Karabahu.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
13:40 15.10.2020.

Kakav Jelcin pijani unistija zemlju.Dosa Vladimir napravija odnje mocnu silu. U SSSR bilo dvista nacija svak svakome kriv. Dok je bio SSSR nije bilo rata osim u Karabahu. Jadni Ukrainci propali skroz zbacili izabranu vlast pa onda izgubili Krim i Dombas.Mislili dovest Amere. Sve propalo im place 150 eura penzije 50 eura za deset god nece moc isplatit tu mizeriju propast. Nek se drugi ugledaju uto

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.