Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pijana posla

Krvavi doček: Pijan oteo pušku policajcu i ranio 12 ljudi

pucnjava u Brazilu
Foto: screenshot/youtube
1/2
02.01.2014.
u 14:46

Među ozlijeđenima je i jedan 15-godišnjak koji je na ulici prodavao vodu s majkom.

Pijani Brazilac Rufino Adilson da Silva ( 34) zaslužan je za krvavi doček Nove godine u Brazilu. On je napao tri godine stariju suprugu pred dvojicom sinova netom prije novogodišnjeg vatrometa u Rio de Janeiru, na popularnoj Copacabani. Na mjesto događaja ubrzo su stigli policajci, a jednom od njih da Silva je oteo pušku te je uslijedila pucnjava. Pritom je ozlijeđeno 12 osoba, među njima i sam Da Silva te nekoliko policajaca, piše Daily Mail.

Napadač je prebačen u bolnicu s prostrjelnom ranom na prsima, a svi ozlijeđeni su stabilno. Među ozlijeđenima je i jedan 15- godišnjak koji je na ulici prodavao vodu s majkom.

>>Vatrogasac slavljenicima oduzeo vatromet pa ozlijedio 20 ljudi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije