Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
scene zločina

Krv posvuda: Ovo su zatekli u kući nakon što je Oscar ubio Reevu

Branko Ivanković
Vjeran Žganec - Rogulja
31.05.2013.
u 12:31

Na snimci se vidi krvava kupaonica, rupe od metaka i razvaljena vrata te tragovi krvi po namještaju.

Tri i pol mjeseca nakon ubojstva južnoafričkog modela Reeve Steenkamp internetom je počela kružiti snimka koja prvi put prikazuje fotografije snimljene neposredno nakon zločina u kući njenog dečka i paraolimpijca Oscara Pistoriusa.

Na snimci koju je objavio i Sky News vidljiva je krvava kupaonica, rupe od metaka i razvaljena vrata te tragovi krvi po namještaju.

Podsjetimo, Reeva je ubijena 14. veljače u ranim jutarnjim satima. Pistorius, koji je optužen za njeno ubojstvo, tvrdi da ju je ubio zabunom, odnosno da ju je u mraku zamijenio s provalnikom nakon čega je zapucao čak četiri puta. Ti su meci probili vrata kupaonice, a tri su pogodila Reevu. Jedan ju je pogodio u glavu, drugi u kuk, a treći u ruku. Nakon što je pucao, Oscar je primijetio da Reeva ne leži na krevetu pa je uzeo palicu za kriket i njome razvalio vrata.

Tužiteljstvo smatra da je djevojka namjerno ubijena te da se Oscar na taj čin odlučio iz ljubomore, odnosno kada je saznao da je trudna i da dijete koje nosi nije njegovo nego od njezina bivšeg dečka. Sudski proces započet će 4. lipnja.

>>Pistorius je na rubu samoubojstva, rasprodao je sve da plati jamčevinu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije