Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEMATSKA SJEDNICA
Povratak na članak

Krstičević: Ulaganje u europsku obrambenu industriju je ulaganje u sigurnost građana

Europski obrambeni fond (EDF) jedan je od alata za koji Hrvatska smatra da će imati pozitivan učinak na jačanje europske obrambene industrije te da će potaknuti daljnju sinergiju između oružanih snaga i civilnog industrijskog sektora, rekao je ministar.

Komentari 2

IV
ivicin
12:29 04.03.2020.

evropska obrambena industrija je podpuno netocan naziv...tocan naziv je evropska vojna industrija koja je prije svega za razaranje drugih drzava i za osvajanje teritorija bogatih naftom...dijelom sluzi i obrani ...ali evropljani su skupa sa amerima uglavnom agresori ...itd...

VL
AE
a e
12:50 04.03.2020.

Nemoguće da je on to reka.....krvitiirudove......ne meže

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.