Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA I IZRAEL
Povratak na članak

Rivlin: Sigurnost znači i suradnju i ona mora uključivati mnoga područja

Kitarović: Ovaj odnos naših zemalja je tek na početku, postoji ogroman potencijal za daljnje širenje naše suradnje

Komentari 9

Avatar rubinet
rubinet
14:11 25.07.2018.

poglečte Kolindu!!! prava Dama..kao novovjeka Jackie O.

VL
PU
Pukovnik
14:05 25.07.2018.

Kako to da udruge kao Dokumenta, Gong, HHO i izrodi kao Puhovski, Pusići, Goldstein i drugi lijevičarski paraziti na sisi državnog proračuna tvrde da smo mi Hrvati fašističko društvo? Jer od laži žive. Fašizma u Hrvatskoj nema oni ga “stvaraju” jer od navodne borbe protiv njega žive. Jedini fašisti su oni. Da li ima lijepši demanti nego prisni odnosi sa prijateljskom državom IZRAELOM? Čak su odnosi toliko dobri da VOJNO surađujemo i da šaljemo kanadere našim prijateljima kad gore šume. Hvala našim prijateljima da su raskrinkali lažove sad je na državnim institucijama da istraže tokove novce do i od tih udruga štetočina.

VL
VA
vadis1
18:29 25.07.2018.

Je li licemjerka Kolinda osudila ustaske zlocine? Valjda je, trebalo je ispred izraelskog predsjednika. Ona to radi po potrebi. Zar ona misli da Zidovi to ne znaju? Zidovi znaju da ona koketira s ustasama kao sto je Perkovic i Bujanac itd.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.