Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stranci pod zaštitom
Povratak na članak

Kršenje prava tražitelja azila državu može skupo koštati

Migranti i izbjeglice pod zaštitom su i europske Konvencije o temeljnim ljudskim pravima i ESLJP-a

Komentari 5

Avatar Wollf-m
Wollf-m
17:35 15.09.2015.

Kako bi bilo da riješite probleme u državi, kada toliko pametujete da bi isprosili koji politički poen!!! Tko stvara nerede i probleme u Parizu i Francuskoj? Njemačkoj? SADu?....... moj ćaća !

VL
Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
19:21 15.09.2015.

Jurasiću, jesi se prijavio na listu pružatelja smještaja migrantima? Nisi? Onda zaveži dok nam primjerom ne pokažeš to u čemu kakaš.

VL
TH
than
01:13 16.09.2015.

Hahaha. Recite to Amerima... Cijeli tekst je zapravo smijesan... Migracije jesu nazovimo to ljudska prava, ali svako ih moze odbiti. To nisu izbjeglice, a njima je ljudski pomoci, a ovo nisu izbjeglice, jer bjeze daleko od najsigurnije teritorije. Aj neka pisac ovog teksta pokusa otici recimo u Svicarsku i tamo neka im kaze da su migracije temeljno ljudsko pravo. Provesti ce se kao bos po trnju...

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
21:22 15.09.2015.

srbi sam stvaraju izbjeglice...

VL
AN
anticenzura
22:29 15.09.2015.

Wolf-m . bome ja citam u medijima kod nas u CH, da je jedan kriminalac iz BiH sa 16 (sesnaest) Putovnica prevario draguljarnicu, javio se da kupuje dijamant od 800'000 eura i Rolex, zdrpio plijen i kidnuo u nepoznatom pravcu. Policija kaze da je to nista, sta ima sve u svojoj biografiji, citav niz pljacki i prevara po Italiji, sa svercom nekretninama pod laznim imenima i sto cuda. Vidis pisu o Balkancima, a o izbjeglicama ni be, oni se i ne cuju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.