Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DR. SAŠA POLJANEC-BORIĆ
Povratak na članak

Krizno upravljanje aspirirajućom obnovom Zagreba

„Fuj“ a ne „huj“ efekt razvojne strategije je jako opasno stanje i vodi u propast. Stoga, oni koji  žele spas od propasti moraju napraviti: reviziju strategije. U slučaju Zagreba revizija strategije znači promjenu prakse političkog oslanjanja na dvodesetljetnu „gubernatorsku“ figuru Milana Bandića.

Komentari 6

PL
Playmaker
02:35 01.04.2020.

Hajde Ljudi Probudite se 😎😎😎😎😎Zagreb treba pomoć !! Kakav Virus !!!! Koliko ste Bolesni !!!! Pomozite Ljudima bez Kuća !!!😎😎😎😎😎

VL
GE
george34
00:36 01.04.2020.

Necemo mi nista platiti. To je privatno vlasnistvo.

VL
PI
Pikador
00:58 01.04.2020.

Bandić smeta nesposobnima +++++++++++++++++++++++++++++++ Čitam ovu hajku na Bandića. Ma koliko se trudili novinari Bandići se ne može srušiti rezultati rada. Od novinara samo izlaze aferozne poluistine tIpa KI BI DA BI. Glasači ipak vide stvarnost i dobre namjere Bandićaa i zato ga i biraju toliko puta. Daj Bože da se i u Rijeci pojavi netko poput Bandića i da prestanemo propadati, jer više vrijedi poduzetnost nego li besplodno ( kao V.O. ) ili lažno poštenje ( kao S.L. ) . Samo naprijed Milane. Sapienti sat.

VL
Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
00:15 01.04.2020.

Oteto prokleto. Oteli su stanove Nijemcima i Zidovima i uselili podobne iz partije bez kante u džepu. Stanovi veliki, luksuzni i gospodski, a unutra siromasi. Naravno, prebit će to Bandić preko ledja svi nas sto živima u stancicima, platit ćemo i fasade i krovove za stanove od 500 000 EUR.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.