Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLADIMIR PUTIN
Povratak na članak

Krize su sve češće i sve opasnije, pa car mora vladati doživotno

Cijeli proces nije započeo u siječnju kada je lider Rusije najavio promjenu ustava i raspustio vladu Dmitrija Medvedeva, već prije dvije godine, laganom pobjedom Putina na predsjedničkim izborima.

Komentari 44

PL
@ploto@
12:02 17.03.2020.

Zbog Putina najviše kmeče šestokraki na čelu sa Rothschildima,Rockfellerima itd.Njihov kandidat za predsjednika Khodorkovsky je neslavno propao.U Rusiji nije uspjelo namještanje njihovog kandidata kao Yatsenjuka i Porošenko-Waltzmana u Ukrajini ili Sakašvilija u Gruziji.U Rusiji su Soroš i njegove pogubne udrugee protjerane i Rusija je čista od tog šljama i ološa,koji nama nameče legalizaciju ilegalnih muslimanskih migranata osvajača.gender ideologiju i sve što je nastrano i neprirodno.U Rusiji se zna tko je gazda .Putin je suvereni vođa slobodnog svijeta u borbi protiv neoliberalnog korporativniog fašizma koji je okupirao,SAD,EU,Australiju,Canadu itd.,koje posprdno nazivaju demokracijama.A mali Brumec je na soroševoj uzici i piše naručene članke za gazdu.

VL
SI
sisavac
06:58 17.03.2020.

i jeljcin je postao pijanac kad se suprotstavio krvoločnom zapadu koji je čerečio rusiju. i putin otkad vodi samostalnu politiku i u interesu rusije je postao diktator. čudo jedno kako niti jedan američki predsjednik nikad nije proglašavan diktatorom, a svaki od njih je uveo sankcije desecima država, dao ukloniti bar jednog stranog predsjednika... bitno je formirati društvo od nekoliko država, proglasiti se saveznicima, jer to automatski podrazumijeva da je njihov cilj plemenit, i razarati druge države se može početi. mediji su ionak njihovi i njima služe. kome smeta stabilna rusija? i zašto? ima li rusija uopće pravo na postojanje?

VL
Avatar Anonimus.
Anonimus.
08:08 17.03.2020.

I Hrvatskoj bi bio prijeko potreban jedan takav kao Putin. Demokracija je i suviše dekadentna i promiče krive životne vrijednosti.

VL
DF
Debeli.febo
08:53 17.03.2020.

Nemoj se truditi Franji objašnjavati kad mu ništa ne možeš objasniti,dovoljno je reći da su AMERIKANCI optuživali Putina da im je izabrao predsjednika(!?!?!.),nadalje kako objasniti tom Franceku da jedna hipersonična raketa BEZ eksplozivnog punjenja vrijedna 1-2 milijuna dolara potopi najnoviji američki nosač aviona vrijedan 12,5 milijardi dolara (!?!.),da su Amerikanci priznali i to u njihovim vojnim časopisima da je SU-57 najbolji vojni avion na svijetu i to zbog novog motora Izdelya-30 i nadzora i komunikacije s rojevima dronova kojima upravlja umjetna inteligencija,a ovo kaj Francek piše je bilo prije zabrane i poreza na alkohol,čime je dobio priznanje svjetske medicinske organizacije jer je time povećao životni vijek u muškoj populaciji za 13 godina(!?!?!?)!!!E,jebi ga to ti je predsjednik koji zemlju izvuče iz pepela,a govorili su nakon uvođenja sankcija da će Rusija bankrotirati za 2-3 mjeseca a u najboljem slučaju za godinu dana ,osobito nakon pada cijena nafte!!!

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
07:58 17.03.2020.

I u cemu je tu problem,ako zeli i narod to dopusti,onda neka Putin bude njihov dozivotni presjednik,neka bude i Trump dozivotni presjednik amerike,ako narod dopusta,sta mi imamo da brinemo o tudjem problemu,cuvajmo svoje i birajmo i mi sebi najbolje.

VL
DF
Debeli.febo
07:22 17.03.2020.

Neovisno tko i što mislio o Putinu,od općeg raspašoj a ,bankrota i propasti je spasio Rusiju,koja je postala najveći svjetski izvoznik žitarica na svijetu,a o vojnim ,osobito raketnoj i proturaketnoj obrani da ne govorimo,za dvije godine napravili najveći most u Europi,preko 2000 km plinovoda sibirska snaga prema Kini,a mi za 15 godina izgradnje,od projektiranja do puštanja u promet,nakon beskrajnih odgoda 12,5 km pruge koju su gradili stranci a financirala EU, i to nakon 50 godina od još onog mračnog komunizma,uvozimo 50 %mlijeka i 60 %svinjetine,ako potraje ova blokada zbog korona virusa za 4-6 mjeseci bi pomrli od gladi!!!A o demokraciji,političkoj,ekonomskoj,financijskoj možemo rasprodati do u beskraj!A znate ono da što vam vrijedi demokracija uz prazan želudac,u Kini je prije samo 25-30 godina bilo 500-600 milijuna "nedovoljno sitnih", a bogami tu ćemo nažalost i mi ako ovo potraje!!!

VL
JB
jonny_bravo
06:59 17.03.2020.

I, u čemu je problem!?

VL
OP
opančar
12:06 17.03.2020.

najbolji je bio putin kad mu je tajkun financiro kampanju pa nije radnicima isplatio plaću, radnici pošalju pismo putinu, a putin stigne nenajavljeno u tvornicu postroji tajkuna i njegove pomoćnike i da rok 12 sati da se isplate plaće, pametnom je dosta, zato će i dobit titulu cara.

VL
DU
Deleted user
09:55 17.03.2020.

Smeta ti Putin,a kako bi bilo da napises koliko je Merkelica na vlasti.

VL
Avatar Čepiga.
Čepiga.
07:58 17.03.2020.

1USD=75RUB

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
06:46 17.03.2020.

Opet ljubomora znaju dokle ce netko zivit. Zivio ti nama stotinu godina predsjednice puno zdravlja.Ti radis mostove i bolnice gradis. Vratio si svojoj zemlji status velesile. Odnjeg treba uciti ovdje nema nikakve panike sve pod kontrolom trgovine pune zbrinuo bolesne i ljeci besplatno . Za razliku od drugi zemalja. pravi sportska igralista dvorane stadione .Otvara olimpijade univerzijade svjet prvenszva u nogometu. Podiga sest puta place i penzije. Ove god skoro 7% podiga place. Pravi puteve evo gotov Auto put za S Peterzburg 700 km dug. Izgraduje vRus i ovaj megapolis Moskvu i duge gradove. Ovi samo mogu gledat bit ljubomorni samo kmecanje. Kod njeg nema mama A i Mama B .Kod njeg moze bit samo jedna mama. Kako nam priroda nalozila.

VL
FR
franjo2
07:08 17.03.2020.

Putin je ratni zločinac jer je okupirao dijelove Ukraine i dijelove Gruzije pri čemu je ruska vojska počinila masovne ratne zločine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.