Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ugrožavanje ustavnog poretka
Povratak na članak

Kriza u BiH: Državni tužitelji traže otvaranje istrage protiv Dodika

Sam Dodik na najavu mogućeg pokretanja istraga protiv njega te na izjave suca Perića uzvratio je konstatacijom kako su državni sud i tužiteljstvo neustavni pa ih on ne priznaje.

Komentari 17

ML
mladenov
17:36 16.10.2021.

Dodik je pravu 100%. Dodik već duže vreme zastupa i sve hrvate i BiH pošto im je bratija nametnula ustasu komsica.

VL
ST
stanoe
00:54 18.10.2021.

Mogu mu dudlati.

VL
MA
MateBobanheroj
17:41 16.10.2021.

Dodik je uvijek bio antifašist i prijatelj Hrvatima, koliko god to cvjećarima svih boja smetalo.

VL
Avatar mason
mason
20:51 16.10.2021.

Ne budite naivni i Dodik kao i Izetbegovic ne vole Hrvate . Srbi su pobili Hrvate u RSu isto kao Muslimani u sredisnjoj Bosni i to bi opet i jedni i drugi.Srbija i BiH je otok u NATOu, samo Bogog i Zapad moze pomoci Hrvatima u BiH prvenstveno Hrvatska politika, nikakva Srbija, Russija ili Kina, pamet u glavu.

VL
DU
Deleted user
12:28 17.10.2021.

Taj Dodik, samo kad ga vidim i kad ga čujem kako priča zaključujem da baš i nije nadareni političar. On svojim Srbima više šteti nego što im pomaže. On još uvijek misli da ako se taj entitet u kojem on živi zove Republika Srpska da je to samostalna državica na tlu Europe a on vožd i patrijarh u jednom. Jadno ovo ponašanje iz dana u dan, neprimjereno i nedoraslo političaru u 21 stolječu. Ima paralele sa Vučićem, možda ga i kopira? Ili, što vi mislite?

VL
IS
istinomer
18:55 16.10.2021.

Majorizacija nije bila moguća ni u Jugoslaviji , pa kako bi bila moguća u BiH ?

VL
MX
Mister X
20:54 16.10.2021.

Kriza u BiH: Državni tužitelji traže otvaranje istrage protiv Dodika. Pitam se hoće biti isxti sistem koji na Balkanu pali daj svjedoke kriminalce . Koji če umjesto 10 godina dobiti po jedn u ili nijednu ako budu priznal ali takoko , da, da , da mi smo krali krali i sve Dodigiu dali to na Balkanu to super uvijek pali i najmanjoj budali .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.