Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ REZULTATA
Povratak na članak

Kriza u BiH: Diplomati zapadnih zemalja pokušali posredovati, no bez uspjeha

Članovi Predsjedništva BiH Željko Komšić, Šefik Džaferović i Milorad Dodik sastali su s "petorkom" koju su činili veleposlanici SAD, Velike Britanije, Njemačke, Francuske i Italije

Komentari 9

Avatar ehlbert13
ehlbert13
17:10 20.09.2019.

Paradoks je da upravo Ž. Komšić, insistirajući na priključenju teritorijalno cjelovite BiH u NATO i EU integracije, štiti vitalne nacionalne interese RH i sigurnost njenih granica i teritorija. Za razliku od njega, D. Čović bi izgleda dogovorio sa M. Dodikom nekakav deal, po kom bi se stvorili formalno pravni uvjeti moguće uspostave ruskih vojnih baza na puškomet od Zagreba sa "pogledom" na Knin i Jadransku obalu!? ZAŠTO!?? Ne zavaravati se niti podcjenjivati velikosrpsku fašističku politiku, koja je itekako još uvijek prisutna u politici srbijanskoga državnog i vojnog vrha i u čelnim strukturama svetosavske sekte, koji po ovom pitanju djeluju sinkronizirano. Pogledajte samo tko im vodi državu, što javno, što iz sjene (ekipa koja je aktivno sudjelovala u agresiji na susjedne zemlje tijekom 90tih, samo još Sloba fali!) Najveća prepreka ostvarenju njihovih velikosrpskih fašističkih apetita je upravo teritorijalno cjelovita BiH u NATOu i savezništvo Hrvata i Bosanaca po ovom pitanju. Istina se mora ponavljati kako je velikosrpske fašističke laži ne bi nadvladale i ugrozila sigurnost Hrvatske i njenog stanovništva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.