Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA GRANICI

Krivotvorili osobne dokumente s kojima su pokušali ući u RH

Državna granica RH
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL, ilustracija
1/3
25.01.2023.
u 16:34

Dvoje stranih državljanina uhvaćeno je na granici sa krivotvorenim dokumentima, protiv njih bit će podnesena kaznena prijava

Iz PU vukovarsko – srijemske izvijestili su kako su jučer, 24. siječnja, službenici Postaje granične policije Bajakovo nakon detaljne provjere istovjetnosti dokumenata kod dvoje stranaca utvrdili osnovanu sumnju da su prilikom ulazne granične kontrole predočili krivotvorene isprave. Kako navode iz policije 30-godišnji državljanin Kosova je pristupio graničnoj kontroli u autobusu kosovskih registracijskih oznaka te predočio krivotvorenu njemačku vizu, dok je 40-godišnja državljanka Sjeverne Makedonije pristupila graničnoj kontroli u osobnom automobilu slovenskih registracijskih oznaka te predočila krivotvorenu rumunjsku osobnu iskaznicu.

-Policija će protiv osumnjičenika dostaviti kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Krivotvorenje isprave – navode iz policije.

>> VIDEO: Geolog otkrio gdje bi mogla biti lokacija novog nalazišta zlata u Srbiji: 'Nema sumnje da je tamo'

Komentara 1

TE
Templo
18:59 25.01.2023.

Drzavljanka Makedonije u autu SLO tabli pokazala rumunsku osobnu iskaznicu?! Ma nije sumnjivo, bas nimalo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije