Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRIJSKI LIST
Povratak na članak

Ruski oligarh kojeg je Putin slomio: Ako se rat nastavi, Rusija će pokušati destabilizirati Balkan

Hodorkovski, koji je proveo 10 godina i dva mjeseca u ruskom zatvoru uvijek iznova gleda na svoju sudbinu s humorom vješanja” i “ smije se kada priča o tome kakvi su strašni uvjeti u zatvoru”

Komentari 12

DU
Deleted user
07:49 21.02.2023.

tzv.austrijske banke su uglavnom sa ruskim kapitalom..

VL
V0
Vlaskoulicanec3.0
08:14 21.02.2023.

Ma koji crni utjecaj Putina na izbore u Ausrtiji??? Austrijancima je dosta koruptne politike koju provode ÖVP i Zeleni, dosta im je nekontrolirane migracije, osvećuju se za rigidne mjere u doba korone, za uvodjenje obaveze cijepljenja, za političku i medijsku hajku na necijepljene, za podjelu društva... Putin sa svim tim nema veze, to je truli izgovor političara koji se boje za vlastite zicegu jer im prijeti puno toga...

VL
KR
KrešimirToromanovićZ
14:49 21.02.2023.

Otkuda taj slomljeni oligarh, lopov i ubojica zna kakav je utjecaj Rusije na Austriju. Da nije bio na duznosti Lavrova dok je bio na robiji za zlocine koje je pocinio? On zidiv ima obraza da kazew da su rusi idioti, a zidovi se uvijek i prije i sada osjecaju komfortno u Rusiji.

VL
Avatar PravedniSrbin
PravedniSrbin
16:47 21.02.2023.

Čim je ovaj opozicionar pobegao iz Rusije u Britaniju ,sve mi je jasno!

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:30 21.02.2023.

čudo jedno kako američki utjecaj nikad nije problem... eto nas, plin kupujemo po 5 puta višim cijenama. od amerikanaca. netko se s druge strane oceana jako slatko smije. samo prošle godine su zaradili na plinu više nego u 10 zadnjih godina. mogu oni od prihoda od plina ukrajincima slati pomoć kolko bude trebalo. sve to mi plaćamo. samo se pojavljuje problem, plina se sve manje i troši. ne zato jer kako naša vrla inteligencija priča da je europska industrija digla učinkovitost, već zato je je smanjila aktivnost. stvara se super atmosfera za svjetski rat, jer banke opet daju novac politici koja stvara nove sukobe. krug se zatvorio, još niste svjesni. superoluja bude krenula. tko se nije skrio...

VL
DU
Deleted user
13:30 21.02.2023.

Peta kolona već stavlja obilježja za bombardiranje po ključnim objektima infrastrukture u - EU.

VL
KN
Knindza
16:35 21.02.2023.

Zbogom 'rvati...ima da stanete svi pod jednu krusku....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.