Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA VALUTA
Povratak na članak

Kriterij za ulazak u ERM II osim Hrvatske ispunjava samo Švedska: Evo koliko nas dijeli do uvođenja eura

Bugarska se također nada ulasku u ERM II, ali jučerašnje izvješće kaže da ne ispunjava kriterij stabilnosti cijena. Osim Hrvatske, taj kriterij također ispunjava i Švedska, ali ta zemlja nije toliko zainteresirana za ulazak u eurozonu.

Komentari 3

DU
Deleted user
18:28 11.06.2020.

Ma kome treba još ta propala valuta??? Daleko joj lijepa kuća i ostavite vi nama naše kunice!!!

VL
AA
aabbcc
16:37 12.06.2020.

Švedska ne ispunjava kriterijum za euro, jer ga je narod na referendumu odbacio i to je osnovni kriterijum ispred svih drugih..

VL
XA
xaron
17:55 11.06.2020.

...Plenković poslao posmo... To mu je jedno od zadnjih pisama koje piše jer gubi naredne izbore ( kao što je izgubio i sve do sada održane ).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.