Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umro od straha
Povratak na članak

Bivši cimer: Kristian je bio dijete. Rezao si je vene, trpali su ga tabletama...

Zakon je takav da ga svi iskorištavaju - i suci i policija i tužitelji i zatvorenici. Ovaj put je životom platilo dijete s posebnim potrebama - poručio je bivši Vukasovićev cimer iz zatvora

Komentari 9

IB
iva.begovic
17:29 29.08.2019.

Nešto u ovoj priči ne razumijem? Zar nije bilo psihijatrijskog vještačenja kojim bi se utvrdilo je li tuženik bio ubrojiv ili ne? Ta se vješačenja često traže, i kada treba i kada ne treba , a u ovom slučaju procjena psihičkog stanja kao da je izostala.

VL
NE
neboiznadzagreba
14:51 29.08.2019.

U normalnoj, uređeno državi za ovo bi odgovarali mnogi, od pravosudnih policajaca, sudaca, do ministra pravosuđa, čak bi HOK trebala pozvati na odgovornost njegova branitelja (po službenoj dužnosti). Kako je moguća tolika količina bešćutnosti sustava, dvoličnosti u donošenju i obrazlaganjuju odluka, šutnja javne pravobraniteljice, pravobraniteljice za osobe s invaliditetom, kako je moguće ubiti jedno bolesno dijete i mirno nastaviti sa životom? Možda znam odgovor, moguće je jer smo kao društvo postali prijetvorni, licemjerno i bešćutni!

VL
MO
modovisisajteMaraschino
14:58 29.08.2019.

gledam ovdje u Bjelovaru djecu sa posebnim potrebama. ne trpa ih samo sustav sa tabletama već i roditelji. točno vidite koje dijete je drogirano sa tabletama. roditelji jednostavno nemaju vremena da se bave tom djecom i onda im je lakše da djeca budu drogirana. i naravno da će ta djeca imati psihičkih problema kad ne dobiju tablete. i onda svi napadamo sustav koji je truo, ali sve nažalost kreće iz vlastitog doma. nasilje, zlostavljanje, psihički problemi, kriminal. ako niste imali sreće da budete u sređenoj i dobroj obitelji, teško ćete imati sreće sa državom i sustavom.

VL
DU
Deleted user
14:47 29.08.2019.

Onaj tko ga je osudio nije dobro procijenio i treba odgovarati ,kladim se da ga taj isti nebu osudio da je imao članku iskaznicu HDZa ili SDPa ,to je Rvatska

VL
LI
liliZG
16:33 29.08.2019.

ovaj čovjek je sve točno rekao.... to je i moje mišljenje....

VL
LA
larala
18:57 31.08.2019.

ako je taj dečko bio bolestan, zašto nije bio u bolnici već je slobodno šetao i palio iz zabave. netko je mogao nastradati radi njegove paleži i zar je to trebalo dopustiti jer je dotični psihički bolestan i on jee jadan a, za sve ostalo bi nas očito trebalo biti baš briga.

VL
IB
iva.begovic
17:02 29.08.2019.

Ovih par kratkih i jednostavnih rečenica bivšeg zatvorenika kojima opisuje naš pravosudni sustav - pogađaju u sridu, i srce boli.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:19 29.08.2019.

Sirotinjo i bogu si teska.

VL
Avatar MADO
MADO
14:44 29.08.2019.

Ja bi bez milosti uveo doživotnu kaznu za sve piromane.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.