Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
željko cvrtila
Povratak na članak

Kriminalist i bivši šef policije: Ministar bi prvi trebao ići na poligraf

- Ministar nije taj koji treba znati detalje, ali on je zasigurno upoznat s određenim stvarima. Isto tako, ako se ide istraživati sada - kako je došlo i tko je eventualno otkrio taj podatak, onda treba krenuti od ministra

Komentari 13

NI
nikola1975
08:44 28.09.2018.

Čitam da su ovog Blaža prepoznali po glasu i po tome što mu je mobitel bio istom mjestu kao i ovaj jednokratni s kojeg je zvano. Da mi je vidjeti vještaka koji će sa sigurnošću to potvrditi. Ovdje je riječ o policijskoj igri (već uobičajenoj) da nekoga pošalju u pritvor pa čekaju da se slomi. A ako ćemo o curenju podataka meni se čini i da su iskazi svjedoka i osumnjičenih također tajna a u ovom slučaju kao da su novinari bili u sobi za ispitivanje.

VL
Avatar gordi
gordi
10:14 28.09.2018.

ministru Hrvatske policije je otac bio kapetan JNA...on je bio savjetnik veleizdajniku Mesiću...trebam li još ...pametnom dosta...

VL
DU
Deleted user
09:11 28.09.2018.

Policija je od prvog dana u službi režima i politike, sve pravosudne instalacije jednako tako, pogledajte malo sastav Ustavnoga suda, sve izraubovani političari koji su sa Tuđmanom ofce pasli i.... Točna je konstatacija da je i Ministar upleten to su činjenice... pravi Hrvat je onaj koji ide redovito u Crkvu, koji je upropastio nekoliko firmi, koji se stalno busa svojim rvatstvom, koji će bez razmišljanja lagati u lice svakomu. E takvi su za političare

VL
KO
konoplja
10:40 28.09.2018.

Ministar Tolušić iz stranke zna se braniti će se da ne zna ništa, kao i svaki HDZ-ovac. Da li je ikada u povijesti neki HDZ-ovac na sudu rekao znam i sjećam se?

VL
AU
austrougarskigeneral
09:30 28.09.2018.

bit ce svega još ovdje

VL
KO
konoplja
09:45 28.09.2018.

Pitam se tko je zaposlio Curića i njegovu ženu u ministarstvu? Svima akterima momentali otkaz, zatvor i zabrana rada u državnim institucijama i to doživotna za njih i njihovu djecu!

VL
DU
Deleted user
08:56 28.09.2018.

Vjerojatno Cvrtila zna kako su se u vrijeme njegove službe dilale informacije pa širi mrlju.

VL
RI
rightside
09:10 28.09.2018.

naravno, zna cvrtila kako se to radi no pitanje je "komisije" koja bi pratila rad na poligrafu i onog tko bi postavljao pitanja,,naravno ministra na poligraf ali i anemicnog, pa vrh ravnateljstva i rjesenje je tu,,no debelo sumnjam da je to moguce sprovest jer se ocito "ekipa" zasad dobro drzi zajedno,))))))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.