Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
granica s meksikom
Povratak na članak

Krenuli u SAD tražeći snove, a vraćeni su kući u lijesovima

Trumpova administracija koristi tragediju kako bi upozorila na opasnosti ilegalne migracije

Komentari 5

Avatar mofo
mofo
08:22 27.12.2018.

Znači, roditelji ga ubili... Šta, da je ušao u SAD bez zadržavanja, magično bi se teška prehlada izliječila?

VL
OB
ObrenM
07:33 27.12.2018.

Samo cca 20% migranata Zna dobre namjere,a ostali su da izazivanjem kaosa islamiziraju svijet.Sada je zato kriv Orban,Trump i svi koji drze do svoje domovine.Dezurni "dusebriznici" spocitavaju,da je i nas puk migrirao, pa kako bi bilo,da mi nismo dobili toplu dobrodoslicu.Nasi ljudi su u I,II svijetskom ratu,kao i u domovinskom ratu(vecinom zene i djeca)isli spasiti goli zivot,a bilo je i nesto"glava"obitelji,koji su se prikljucili svojoj zeni i djeci te se poslovno istakli postujuci uzanse zemlje,koja ih je prigrlila.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:37 27.12.2018.

a gdje je odgovornost roditelja prema djetetu?! voditi malo dijete na dalek i tegoban put je malo za zapitati se, ne? trump je odgovoran? malo morgen. nek se gvatemalci obrate svojoj vladi, da im osigura bolje uvjete, a amerikance nek zamole samo da se prestanu miješati u njihove živote, u njihovu zemlju. nekad su migranti dolazili za poslom u ameriku, danas dolaze po socijalu koju je bogati zapad prozvao i proglasio ljudskim pravom. rijetko tko danas shvaća bit migracija i razliku o odnosu na one migrante iz '68-e. oni koji shvaćaju dijele se na dvije grupe, jedna koja pokušava na toj prilici zaraditi, a drugi koji pokušavaju svoju zemlju zaštititi od parazita. i u europu su nagrnule horde migranata koji ne dolaze raditi da bi bolje živjeli. oni dolaze po socijalu. opasne stvari se događaju, ali zapad je ionak predugo živio iza debele zavjese i nije shvatio da se svijet jako promijenio, i da su samo oni ostali ispod staklenog zvona, koje je jako napucalo...

VL
SL
sliskovic
07:56 27.12.2018.

Zar ne postoi zakon kako do Amerike!!

VL
NE
Nepokolebljiv
11:54 27.12.2018.

Otac je uskratio dozvolu lijecnicima da dadu tretman malisanu! Od toga se umire!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.