Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TROVANJE
Povratak na članak

Kremlj: Boca je mogla biti dokaz u slučaju Navaljni, ali su je iznijeli iz Rusije

"Previše je apsurda u ovoj priči da bi se ičija riječ uzimala zdravo za gotovo", rekao je glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov

Komentari 6

MP
miroslav.petkovic.7564
16:28 18.09.2020.

Samo ba ba ba koliko vremena je proslo od frovanja u hotelskoj sobi do odlaska na aerodrom sat leta do Omska Znaci tri sata proslo a otrov nije usmrtio ovog covika .Prics za malu djecu covjeku zelim da ozdravi. Kaoo politicar sasvim nebitan ovdje u rusiji.

VL
XA
xaron
22:01 18.09.2020.

Dakle, ekipa Navalnog je iz hotela ponijela polu praznu bocu vode na aerodrom ( da se ne baci , ili su znali da u boci ima otrova ). Ovo nema ni u sapunicama.

VL
Avatar peacemaker
peacemaker
07:14 19.09.2020.

Navalny vrijedi više od "sjevernog toka 2".

VL
Avatar bimbopus
bimbopus
06:07 19.09.2020.

Sve to miriše na podvalu , od njegovog nasmijanog lica nakon inducirane kome , nakon borbe za život , izgled bolji od moga koji nisam bio otrovan otrovom koji brzo ubija , do kupljenja i transporta predmeta sa kojima je transporta predmeta sa kojima je došao u doticaj u hotelskoj sobi , orkestrirani napad država koje nisu Amerika ali su pod njenim direktnim utjecajem , sve da se napakosti Putinu i Rusiji . Previše je sve očigledno da bi bilo istinito .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.