Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAZVAO GA DIKTATOROM

Kremlj: Biden je osobno uvrijedio Putina zbog njegove iritiranosti, umora i zaboravljivosti

Joe Biden, Vladimir Putin
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
18.03.2022.
u 12:24

Čujemo i vidimo izjave koje su zapravo osobne uvrede predsjednika Putina, rekao je glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov novinarima

Kremlj je u petak ocijenio da je izjava američkog predsjednika Joea Bidena o ruskom kolegi Vladimiru Putinu "osobna uvreda" koja je po svemu sudeći inspirirana iritiranošću, umorom i zaboravljivošću.

Biden je rekao da je Putin "ratni zločinac" i "krvožedni diktator" nakon što je ruski predsjednik 24. veljače izvršio invaziju na Ukrajinu, što naziva posebnom operacijom koja ima za cilj demilitarizaciju zemlje i njezino čišćenje od opasnih nacionalista.

"Čujemo i vidimo izjave koje su zapravo osobne uvrede predsjednika Putina", rekao je glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov novinarima.

"S obzirom na takvu Bidenovu iritiranost, njegov umor i ponekad zaboravljivost... umor koji dovodi do agresivnih izjava, nećemo iznositi stroge ocjene kako ne bismo izazvali još više agresije."

VIDEO Odesa je pretvorena u tvrđavu za slučaj ruskog napada: Pogledajte kako grad izgleda

Ključne riječi

Komentara 9

ST
Stipan
12:59 18.03.2022.

Nazvao ga ratnim zločincem .

MU
Marko_Ursic
14:47 18.03.2022.

dobra gluma,prebacivanje loptice, stara fora koja uvjek pali, narod jos uvjek naivan

VI
_višeslav
12:45 18.03.2022.

sleepy joe je ovakav, onakav, kažu putin i trump, i gledaju mu u leđa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije