Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUĐENE SINDIKLALISTICE
Povratak na članak

Kredite djelile bez pravila pa ih nisu vraćale

Prema optužnici, Jasenka Maloseja teretila se da je od 2001. do 2008. članovima Povjerenstva i Nadzornog odbora Samostalnog sindikata Plive odobrila kredite koje oni nisu mogli ili htjeli vratiti čime je pričinjena šteta od 325.049 kuna

Komentari 5

MA
Marko1337
15:41 20.10.2018.

To je još jedan dokaz kakva bagra su naši sindikalisti, da ne govorimno o severu i velikoj sindiklanoj mafiji. Samo maloumnici vjeruju da se ta bagra bori za radnička prava.

VL
DH
dalibor.hren
13:04 20.10.2018.

To je u sidikatima normalna pojava: "bespovratni krediti"!

VL
LJ
ljudeman
13:33 20.10.2018.

A nijedna nije nit bosanka nit hercegovka? Kako ovo objasnjavaju cistokrvni posteni hrvati iz maticne drzave koji svakodnevno pljuju po drugima i drugacijima. Da im pomognem, mozda je sutkinja hercegovka i ovo je namjesten proces?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.