Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova akcija Ladonje

Kreativnim školarcima 500 ruksaka

plinio cuccurin (1)
Nel Pavletić/PIXSELL
17.08.2011.
u 12:41

Na pitanje “Što će meni moja škola dati” može se odgovoriti crtežom, fotografijom, filmom i literarnim sastavom

Uoči početka školske godine, uz geslo kako svatko može svojim radom doći do rezultata, Ladonja je pokrenula novu akciju, ovoga puta za školarce. Oni koji najbrže odgovore na pitanje “Što će meni moja škola dati“ , a odgovarati se može crtežom, filmom, fotografijom ili literarnim radom do 29. kolovoza, bit će nagrađeni ruksakom.

– Ovom akcijom Ladonja želi potaknuti kreativnost osnovnoškolaca i srednjoškolaca koji sigurno imaju što pokazati jednako kao što su proljetos to pokazali građani i udruge u kreativnom natječaju "Imaš ideju" – kazala je na današnjoj konferenciji za novinare Tatjana Galić.

U Ladonji su pripremili 500 ruksaka koje će dobiti oni koji najbrže odgovore na pitanje, a svoje uratke mogu slati mailom na ladonja@ladonja.org ili poštom na adresu Udruga građana Ladonja, Anticova 3, Pula. Nagrađeni će svoje ruksake moći preuzeti u Puli, Rovinju i Rijeci .

Galić je podsjetila i da su u Ladonji završeni predizbori i utvrđena lista 20 kandidata među kojima će građani svojim glasovima izabrati njih 14 za kandidacijsku listu za Sabor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije