Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kraš razveselio 540 obitelji svojim vrijednim nagradama!

Kraš
PR FOTO
PR
Autor
PR članak
13.01.2016.
u 12:43

Isplati se biti dio velike Kraševe slatke obitelji jer upravo Kraš najslađe nagrađuje svoje kupce! Kraševa velika nagradna igra „Kao ti“ u 10 krugova kroz 10 mjeseci, 306 dana donijela je osmijeh na lica čak 540 vjernih kupaca Kraševih slastica.

Brojni oduševljeni sretni dobitnici u nagradama su uživali sa svojim obiteljima, a čak 10 Kraševih kupaca je protekle godine kući odvezlo automobil atraktivnog dizajna i vrhunskih performansi Toyotu Aygo. Osim glavne nagrade, Kraš je nagradio 30 dobitnika s 30 odličnih Samsung tableta, a 500 Kraševih slatkih paketa uveselilo je 500 ljubitelja Kraševih delicija.

Protekle godine Kraš je tako razveselio 540 obitelji, a svakodnevno uveseljava sve svojim odličnim proizvodima uz bogat asortiman uz koji možete uživati svaki dan u godini u drugoj slastici vrhunskog okusa, duge tradicije i prepoznatljive Kraš kvalitete. Pronađite svoj omiljeni okus sreće i budite dio velike Kraševe slatke obitelji!

Put do nagrada u velikoj nagradnoj igri „Kao ti“ bio je zaista lak – dovoljno je bilo samo da kupci izrežu 5 različitih kodova s bilo kojeg Kraševog proizvoda i pošalju na adresu Kraša. Dobitnik završnog kruga nagradne igre „Kao ti“ je Livio Racané iz Zagreba koji je bio oduševljen odličnom Toyotom Aygo koja je došla kao najbolji dar za početak godine!

Saznajte više na www.kras.hr.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?