Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13.07.2023. u 19:06

Dežurni sudac Prekršajnog odjela bjelovarskog Općinskog suda pustio je posrnulog načelnika da se brani sa slobode, uz mjeru opreza i zabrane približavanja i posjećivanja ugostiteljskog objekta, tako da novu rundu pića može, uz blagoslov institucija, naručiti u nekom drugom kafiću i pritom se obračunati šakama s kakvom novom konobaricom i vlasnicom

Komentara 1

DU
Deleted user
12:24 14.07.2023.

Gđo Rašović, nisam shvatio iz članka da li vi osuđujete nasilje samo kad ih naprave HDZovci ili...? Ne branim hdz, kao što ne branim niti jednu drugu stranku, ali kad je nasilje u pitanju kod mene važi nulta stopa tolerancije kako za ovog junačinu koji udara ženu tako i za neke druge sdpovce koji mlate svoje supruge. Ali hej, ajd' pogodite koga će od njih hrv. novinari prvog staviti na tapetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije