Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REGIONALNI IZBORI
Povratak na članak

Krajnja desnica nije uspjela osvojiti Toskanu, uporište ljevice

Desni centar će vladati u 14 talijanskih regija, a ljevica u pet

Komentari 4

DU
Deleted user
08:19 22.09.2020.

Aahhhahhaa ...čovjek pročita naslov texta pa pročita sam text pa usporedi brojke pa .... HINA

VL
SI
sisavac
06:15 22.09.2020.

Naslov ne odgovara činjenicama, tekstu. Ljevica je jedva sačuvala toskanu, desnica je osvojila tek nešto manje od ljevice, trend je porazan za ljevicu. Izgubili su 3 pokrajine. Nisu osvojili ni jednu novu, desnu... 14 naprama 5... Sve je jasno. Desnica izgurava ljevicu, i na idućim izborima gube i to uporište. I ne, nije to zbog desnice, već su ljudi siti ljevičarskih prenemaganja.

VL
Avatar rubinet
rubinet
19:07 22.09.2020.

Ovo bi trebalo i nas...Referendum o smanjenju broja zastupnika... I prošao bi barem sa 75%..... Sabor treba imati 50ak sabornika... I to da se biraju imenom i prezimenom.....preferencijski

VL
RE
reborn
17:50 22.09.2020.

Desnica je osvojila 3/4 Italije, ljevica doživjela potop - a novinari smišljaju ovakve naslove. Fake news as usual.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.