Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Slavonskom Brodu

Kradljivac napao i ozlijedio hrabru trgovkinju koja mu se suprostavila

trgovina
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
10.09.2014.
u 16:23

Muškarac je u ponedjeljak, 8. rujna s prodajnih polica jedne trgovine u Slavonskom Brodu otuđio nekoliko artikala s kojima se htio udaljiti iz trgovine.

Policija će nadležnom državnom odvjetništvu kazneno prijaviti 38-godišnjaka iz Slavonskog Broda, osumnjičenog za počinjenje razbojničke krađe.

Muškarac je u ponedjeljak, 8. rujna s prodajnih polica jedne trgovine u Slavonskom Brodu otuđio nekoliko artikala s kojima se htio udaljiti iz trgovine. U tome ga je spriječila 40-godišnja trgovkinja, koju je razbojnik verbalno i fizički napao, uslijed čega je žena pala i ozlijedila se.

>>Lopov si 'zaštemao' zid, ušao kroz rupu i haračio po trgovini

>>Ukrao skupocjenu drvenu građu vrijednu stotine tisuća kuna

Komentara 2

NA
najpametniji
17:49 10.09.2014.

glad je uzela danak....počela je krađa kruha, ribica i pašteta.....crno nam se piše.....

BA
bajo2
10:21 11.09.2014.

ako je vlasnica trgovine i morala je i trebala.bravo.a ako je neka radnica cuvala radno mjesto sa placom od 2400 kuna.strpajte ju u ludaru.mogao ju je i ubiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije