Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Nigdje nije zapelo"

Kovačić o sastavljanju Vlade: Most se trudi da se izaberu najbolji, a ne da se pravi politička trgovina

Ivan Kovačić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
18.02.2016.
u 19:40

"Ministri biraju i s nekim prijedlozima nisu zadovoljni. Što se tiče nas u Mostu, mi se trudimo da se izaberu najbolji, a ne da se na brzinu pravi politička trgovina", istaknuo je omiški gradonačelnik

Saborski zastupnik i član Vijeća za suradnju Mosta i Domoljubne koalicije Ivan Kovačić izjavio kako u vezi sa sastavljanjem Vlade "nigdje nije zapelo", da će "pomoćnici i zamjenici biti imenovani čim prije", a da se Most trudi kako bi se izabrali najbolji.

 "Ministri biraju i s nekim prijedlozima nisu zadovoljni. Što se tiče nas u Mostu, mi se trudimo da se izaberu najbolji, a ne da se na brzinu pravi politička trgovina", istaknuo je omiški gradonačelnik Kovačić nakon potpisivanja sporazuma o sanaciji stijena iznad Omiša.

 Također je rekao da će Klub zastupnika Mosta razmotriti SDP-ov prijedlog o naknadi od 8000 kuna za novorođenče.  "Na klubu zastupnika ćemo raspravljati o tom prijedlogu pa ćemo vidjeti hoćemo li ga podržati", rekao je odgovarajući na novinarska pitanja .

 U vezi s procedurom za smjenu ravnatelja HRT-a Gorana Radmana,  pošto se Most već očitovao da bi Radman trebao otići, Kovačić je istaknuo kako je Most "nezadovoljan radom gospodina Radmana", što je on i rekao medijima."Vidjet ćemo kako će to ići dalje, da se možda napravi i promjena ravnatelja Hrvatske televizije", rekao je Kovačić odgovarajući na pitanja u vezi s mogućom smjenom na HRT-u.

Kao gradonačelnik, Kovačić je najavio da bi Omiš već do ljeta "mogao izgledati totalno drukčije" jer će od prodaje autobusnog kolodvora na raspolaganju imati oko 30 milijuna kuna koje će investirati u određene projekte.Omiški autobusni kolodvor površine oko 4000 četvornih metara prodan je u srijedu na dražbi za 29,9 milijuna kuna tvrtki "Stomorica", koja se bavi prometom nekretninama.

>>Ivan Kovačić: Ne planiramo se preustrojiti u klasičnu političku stranku

>>Ivan Kovačić: Nećemo podržati registar izdajnika niti išta što produbljuje tenzije

Komentara 13

Avatar Izdajnik
Izdajnik
19:59 18.02.2016.

Samo nek je sdp otiša.. Sad je i most shvatio kakvi su to lopovi bili sa bahatim milančetom😩

KA
kajbum
21:07 18.02.2016.

Taman kad smo mislili da nemoze gore nego zadnje 4 onda se pojavio most.

Avatar Frano1
Frano1
19:46 18.02.2016.

Nadam se da će te završiti s kadroviranjem bar do studenog 2019. Ako ne želite ili ne znate raditi pustite HDZu da oni rade i provedu obećano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije