Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNUTARSTRANAČKI IZBORI
Povratak na članak

Kovač: Plenković bježi od odgovornosti 'kao vrag od tamjana'

"Čekam da se konačno dogovorimo o sučeljavanju, nikakvu informaciju nemam, javnost je zaslužila čuti što mi mislimo o budućnosti HDZ-a i Hrvatske", rekao je Kovač.

Komentari 7

JO
JOHNNY
14:16 04.03.2020.

Mozda Miro ima problema s ljubomorom. Govoriti kadidatu koji ima vecu potporu clanova stranke i ciji je rad ocjenjen kao jako dobar s vise svjetonazorskih pogleda da odustane od kandidature nema bas smisla.

VL
IP
iphone8
14:17 04.03.2020.

Kovac i ekipa uopce nemaju viziju od HDZu, ni sto bi se trebalo promijeniti. To smo vidjeli na njihovom gostovanju u otvorenom. Nijhov jedini program je pobijediti Plenkovica, valjda zato sto su u njegovoj sjeni.

VL
MA
manipulacija
14:17 04.03.2020.

Da mi je znat kako bi se on nosio s ovakvim situacijama poput koronavirusa i migrantima. Nadam se da ne bi rusio vladu kao za vrijeme Karamarka

VL
Avatar 2222
2222
20:24 06.03.2020.

Mislim da je to smrtan grije koalirati sa izravnim neprijateljom Pupovcom i njgovim drustvom koji zele repuliku srpsku u Hrvatskoj. Plenkovic je zamazao svima oci da je on rijesenje mira na balkanu.Novi ratovi su u pomolu a Hrvatska jos uvijekijek ovisi da je brane slovenija madjarska i srbija.Kud ce veca sramota od takve politike hrvatskog politickog drustva,na celu s Plenkovicem.Jos samo hvali parola druze Tito evo nas.

VL
DU
Deleted user
14:27 04.03.2020.

Eto Plenković još nije odgovorio jeli spreman na sučeljavanje Kovac ga čeka.

VL
DU
Deleted user
14:50 04.03.2020.

Ovaj svadljivac vidi da nema nikakve šanse protiv Plenkovića pa lupeta i govori laži i besmislice, po kapacitetu nisi ni do pete Plenkoviću i zato promisli prije nego optužuješ i klevećeš drugu stranu

VL
DU
Deleted user
14:30 04.03.2020.

Jednom sam napisao pa mi je izbrisano dobro da nisam dobio žuti karton kad sam rekao jedno su potpore i potpisi a drugo je glasovanje.Znajuci kako ljudi misle Kovac je novi predsjednik Hdz a.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.