Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spreman za reforme
Povratak na članak

Kovač: 'HDZ je postao neprepoznatljiv kada je riječ o vrednotama'

Kandidat za predsjednika HDZ-a Miro Kovač u srijedu je u Varaždinu predstavio program HDZ-ove „Opcije za promjene“ na unutarstranačkim izborima, rekavši kako je stranka postala neprepoznatljiva i da je za to krivo sadašnje vodstvo predvođeno predsjednikom Plenkovićem.

Komentari 4

ŠN
šnicl
08:23 12.03.2020.

HDZ s Kovačem na čelu se moze pripremiti na dominantan poraz na parlamentarnim izborima.Nadam se da vecina ljudi razumije da Kovač nema liderske sposobnosti.

VL
JS
Jurica_Spindl
08:18 12.03.2020.

Program je "ovaj HDZ nema iste vrednote" ,dajte barem smislite nesto pametnije.

VL
Avatar Šipo
Šipo
08:26 12.03.2020.

Jesam li ja jedini koji nikada nije cuo nista o njihovom programu, a u svakom clanku ili vijestima se spominje kako predstavlja svoj program?

VL
DU
Deleted user
11:07 12.03.2020.

Da imaš imalo pameti ne bi se ni kandidirao - ako ti se ne sviđa imaš Škoru i idi tamo , sigurno si i glasao za njega na izborima a kontra HDZ-a, a sad prigovaraš i napadaš - naknadna pamet

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.