Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poziva na prosvjed
Povratak na članak

Koštunica: Granica između Srbije i Kosova za nekoliko dana

Srbija je ugrožena i zbog još jedne u nizu sramnih presuda haaškog Tribunala i nasrtaja na naš teritorijalni integrtitet, i to ne samo kada je riječ o Kosovu - rekao je Koštunica.

Komentari 5

Avatar cros
cros
21:10 25.11.2012.

Obična budala, granica je postojala uvijek, još iz doba "juge", a nakon rata sa NATO to je postala državna granica, jer je srbija rat izgubila! Kosovo je priznato kao suverena država, tako funkcionira, a "slaganje" ili "ne slaganje" sa činjeničnim stanje posve je besmisleno! Prvi puta u povijesti srbija se suočila sa formalnim gubitkom teritorija, a sve do sada je samo uvećavala svoj teritorij. Vodila je srbija čak 4 osvajačka rata u tijekom 90-ih i sve do jednog izgubila! Sad cmizdre, plaču, pljuju po svima, krivi su svi, cijeli svijet, ne shvaćajući kako konstatno vode jednu doista ODVRATNU politiku na Balkanu i zbog toga više nemaju niti jednu jedinu državu ili naciju u svom okružju koja ih tretira prijateljima!

VL
SE
sejtan
18:19 24.11.2012.

Ma ne treba tome obracati paznju...zna se ko je bio i ostao Kostunica....teski nacionalista.... Granica ce postojati,to je jasno i pticama na grani.

VL
ST
story
18:34 24.11.2012.

E moj Koštunica ,možeš li ti zamisliti da se Hitler nije spalio i da je kukao kako je sve njegovo što je zauzeo pa bi sudu tužio zapadnu alijansu kao agresore na tadašnju Njemačku . Ako je to izvedivo onda će i tvoja ideja uspjeti.......

VL
NA
Nadalinaaa
20:43 24.11.2012.

Kako siješ, tako žanješ!

VL
ST
steve
20:49 24.11.2012.

I devedeset prve su bili ugrozani.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.