Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA SUMNJI U STAMBENE KVADRATE PREMIJERKE

Kosor: Znala sam od početka da je s mojim stanom sve u redu

kosor
Slavko Midžor/PIXSELL
Autori: SaM/VLM, SL/VLM
30.01.2010.
u 10:28

Predmetni stan dodijeljen je Jadranki Kosor, pod jednakim uvjetima pod kojima su stanovi Ministarstva obrane, te nema osnove za kazneno djelo, priopćio je DORH.

Nakon što je SDP-ov Igor Dragovan pozvao glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića da ispita pod kojim je uvjetima predsjednica Vlade Jadranka Kosor stekla stan u kojem živi, DORH je u ekspresnom roku izvijestio kako su izvidi obavljeni te je utvrđeno da u postupku dodjele stana na korištenje nije počinjeno kazneno djelo.

- Ja sam to znala od početka, svako malo kad je kome trebala moja osoba kao vreća po kojoj bi se bubalo, onda se izvlačilo to pitanje. Poruka gospodinu Dragovanu, koji je izašao s tim pitanjem nakon pitanja koja su na neki način dotaknula SDP, jest da je adresa www.dorh.hr. Ponavljam još jedamput, u borbi protiv korupcije nećemo posustati, ja osobno neću posustati, idemo do zadnjeg daha, nema nedodirljivih - poručila je Kosor u Valpovu. Na opasku novinara kako je cijeli slučaj riješen vrlo brzo, kazala je da je DORH isti dan zatražio od nje očitovanje, odnosno dokumenatciju.

- Mislim da je to u redu jer je SDP javno prozvao Državno odvjetništvo da to učini, a radilo se i o velikom interesu - istaknula je.

Inače Državno odvjetništvo vrlo je brzo provelo potrebne izvide oko premijerkinog stana, te u svom priopćenju za javnost iznijelo da nisu uočene nikakve nepravilnosti niti je bilo osnove za kazneno djelo.

DORH je zatražio očitovanje premijerke Kosor, a također je izvršen uvid u spise.
Predmetni stan dodijeljen je Jadranki Kosor, pod jednakim uvjetima pod kojima su stanovi Ministarstva obrane temeljem navedenog Pravilnika davani na korištenje i drugim osobama, te kako joj je stan prodan pod istim uvjetima kao i drugim građanima, to je utvrđeno kako nema osnova sumnji da bi u postupku dodjele stana na korištenje bilo počinjeno kazneno djelo, pa dakle niti osnove za daljnje postupanje Državnog odvjetništva, stoji u priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 231

LU
Lukić17
12:04 30.01.2010.

Baš me zanima hoće li se druga Dragovana vidjeti po medijima u sljedećim danima ili će ga progutati WC školjka dok se ulizuje drugu Milnoviću.

LU
Lukić17
13:21 30.01.2010.

Ma njajveća poštenjačina hrvatske političke scene je Slavko Linić, Bandić mu je radio malo konkurenciju, ali taj je prešao u NEpoštene. Jeli tako vazelin generacijo!??

OB
-obrisani-
11:55 30.01.2010.

pus mi kitu..... ..KLONE...malialipravi...!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije