Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najava rasprave

Kosor: Želimo da Zakon o pravima branitelja postane ustavni zakon

Kosor na dodjeli braniteljskih stanova u Bjelovaru (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/5
05.07.2011.
u 12:34

– Vjerujem da će većina zastupnika osjetiti potrebu da se pokloni svakom hrvatskom vitezu priznajući da su oni najzaslužniji za hrvatsku samostalnost – kazala je premijerka.

Mi moramo voditi računa o dostojanstvu hrvatskih branitelja i zato ćemo sutra u Hrvatskom saboru na prijedlog branitelja raspravljati da Zakon o pravima hrvatskih branitelja postane ustavni zakon – najavila je u Bjelovaru premijerka Jadranka Kosor na današnjoj svečanoj dodjeli 38 novosagrađenih stanova stradalnicima Domovinskog rata s područja Bjelovara i okolice. Uz nastojanje da taj zakon ima jaču snagu, dodala je Kosor, želimo pokazati stvarno poštovanje prema hrvatskim braniteljima.

– Vjerujem da će većina zastupnika sutra u hrvatskom parlamentu osjetiti potrebu da se pokloni svakom hrvatskom vitezu priznajući da su oni najzaslužniji za hrvatsku samostalnost te da će podržati ideju da ustavni zakon bude taj koji će braniteljima u svakom trenutku jamčiti poštovanje države i svih njezinih građana, bez obzira na izbore i bez obzira na to tko je na vlasti – kazala je Kosor izražavajući pritom zadovoljstvo što je država dosad u potpunosti zbrinula sve stopostotne invalide Domovinskog rata prve skupine, njih 492, te najavila da se nastavlja s projektima stambenog zbrinjavanja i zapošljavanja branitelja i članova njihovih obitelji.

Komentara 13

PT
ptica2
13:37 05.07.2011.

Ona radi budalu od sebe i od branitelja. Ali za još jedan mandat Bože moj ....

RU
rus4
14:08 05.07.2011.

Šta je sve ta žena u stanju napraviti da ostane na vlasti? A poznato nam je i kako je dolazila na vlast....

BJ
bjuri47
13:33 05.07.2011.

Nitko vise ne hvali i spominje branitelje kao premijerka J.Kosor..osim sto ih hvali i konkretno im pomaze tako sto ce njihova prava ugraditi u ustavni zakon..Jugoslovencine i komunjare ce totalno izludit zbog toga..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije