Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Verbalni rat

Kosor uzvratila na optužbe na Twitteru: 'Lažljivice jedna pokvarena!'

U Puli održana promocija knjige "Premijerka" Jadranke Kosor
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/2
27.03.2023.
u 11:59

Jadranka Kosor dosta je aktivna na Twitteru, gdje ju prati približno 39.000 korisnika

Odvratnih nekih spodoba ima na Twitteru. Komentiraju lažima, odurnim lažima, često. Samo block tu pomaže, samo block. A ipak ostane gorčina i pitanje kakvi su to ljudi. A spodobe – napisala je Jadranka Kosor sinoć u nedjelju oko 18 sati na svom Twitter profilu. Reakcija je to na nešto raniji obračun s jednom korisnicom Twittera koja je na njezin račun iznijela niz optužbi.

- Jadranka Kosor je primjer licemjera hrvatske politike! U ratu domoljub i nacionalista, koja uzima stan Srba i prepisuje ga na sebe. U miru pacifista ta borac za ljudska prava iz udobnosti tuđeg stana. Može li gore? - napisala je Katica Miličević na Twitteru jučer oko podneva. - Lažljivice pokvarena! - odgovorila joj je Jadranka Kosor.

- Moralna fukaro iz smetljišta povijesti! - uzvratila joj je Katica Miličević te dodala: "Vi me ne možete uvrijediti... Dokažite što to lažem... Uzeli ste srpski stan i to nije tajna... Uveli ste porez obiteljima poginulih na mirovinu.. Što je od toga laž?". Nakon što je te večeri Jadranka Kosor objavila post o "spodobama na Twitteru", nije trebalo dugo čekati na novi potez Katice M.

- Cvilite Vi Jadrankice suzo Ivina! Ja ne cvilim!! Ja sam samo prozvala legalnu otimačinu stana od srpske djece u kojem živite! Glumite moralnu vertikalu kod Hrvata... - nastavila je ona sutradan. Nakon što su mediji prenijeli taj sukob, Katica Miličević poručila je u novoj objavi: "Idemo do kraja!". Jadranka Kosor dosta je aktivna na Twitteru, gdje ju prati približno 39.000 korisnika.

Često komentira političke aktualnosti pa je tako nedavno kritizirala i premijera Andreja Plenkovića. - Veli AP deus ex machina da je dao “nalog” ministru kako riješiti problem roditelja njegovatelja koji izgube djecu i da dobiju sve više nego je opozicija tražila. A ministar prije tri dana rekao ne i da treba mišljenje “stručnjaka i akademske zajednice”. A e – napisala je.  Kontaktirali smo danas Jadranku Kosor, no nije htjela ništa komentirati.

>> VIDEO Google otkrio koji su mobiteli laka meta hakerima: Provjerite je li vaš među njima


 

Komentara 40

Avatar AGRAM
AGRAM
12:31 27.03.2023.

Kosorica je trebala biti u buksi kao Sanader, jer je kao Ministrica branitelja dala svoj potpis za prodaju 7% dionica Ine Mađarima, bez da se nas branitelje to pita. Bez tih 7% mađari ne bi mogli doboti upravljački mehanizam i upravo su te dionicve bile glavne. Namo tu opravdanja da joj je to naredio "šef" sanader. Mogla je dati ostavku ona i Dečak koji je tome isto kumovao.

DU
Deleted user
12:08 27.03.2023.

A kako ona drži moralne prodike drugima po soc. mrežama!? A vidi sad, kad su je malo "očepili" (a sve istinito!), odmah dreka do neba. Skoro je prodala hrv. ozemlje i mora za tih par "romantičnih" naslikavanja s Pahorom, stan je "ništa" (bukvalno) prema tome koliku je štetu skoro napravila RH.

LA
laptopxp1
12:43 27.03.2023.

U Hrvatskoj nema srpskih stanova. Konkretan stan bio je u vlasništvu JNA, čiji je pravni imovinski slijednik na teritoriju Republike Hrvatske bila HV, odnosno država RH. Da li je deložacija bivših stanara i useljenje Kosorice odrađeno po tada važećim zakonima ne mogu komentirati, jer za to nemam relevantnih podataka o provedenom postupku, ali je činjenica da to nije bio srpski stan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije