Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spaladium arena

Kosor u Splitu otvorila sajam, uvrijeđeni Kerum nije došao

kosor (1)
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/4
29.03.2011.
u 13:30

Gradonačelnik Splita Željko Kerum nije se pojavio na otvaranju jer mu je protokolom predviđena uloga gosta

Premijerka Jadranka Kosor otvorila je u splitskoj Spaladium Areni "Jadransku vojnu i zrakoplovnu izložbu i konferenciju ASDA", međunarodni sajam vojne industrije koji je organizirala tvrtka TNT Production iz SAD-a.

Na otvaranju izložbe, na kojoj sudjeluje stotinjak izlagača iz 20 zemalja, nije bilo gradonačelnika Željka Keruma, iako su ga prvi govornici pozdravljali očekujući ga u publici.

I dok se većina pitala zašto ga nema, u medijske redakcije iz njegova je ureda stiglo priopćenje.

"Gradonačelnik neće nazočiti otvaranju izložbe u Spaladium Areni jer mu je, iako je gradonačelnik grada domaćina izložbe, po protokolu predviđena uloga gosta", objašnjeno je.

Premijerka je, pak, sa svoje strane uspješno izbjegla splitske novinare. Pitanja su bila predviđena nakon izložbe, a prije pokazne vježbe u pomorskoj vojnoj luci Lora, međutim došla je u zadnji trenutak i odmah nakon vježbe, bez riječi i užurbano, otišla u Aržano - na grob Josipa Jovića.

Zato je Davor Božinović, ministar obrane, odgovarao na aktualna pitanja.

- Mislim da nema govora o sudjelovanju naših vojnika u Libiji, ali vidjet ćemo kako će se situacija razvijati - rekao je Božinović. Komentirao je i dugovanje Ministarstva obrane Dunji Zloić-Gotovina, supruzi Ante Gotovine.

- Ministarstvo obrane nikome ništa neće dugovati. Postoje procesi za prijeporne slučajeve, ali MORH će, dok sam mu ja na čelu, dati sve od sebe da nikome ne ostanemo dužni - rekao je Božinović.

Ključne riječi

Komentara 202

SP
spaner
13:56 29.03.2011.

ako su novinari samo dio svekolikoga pučanstva,jasno je zašto istaknuti predstavnici istoga kupuju blindirane automobile

OB
-obrisani-
15:05 29.03.2011.

Samo nemoj da bidne rvacka puška na serbskom ramenu

X2
xychhr-200
13:47 29.03.2011.

Pa zar ta osoba nema baš niti jednu mrvicu srama..???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije