Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trgovački lanci na udaru
Povratak na članak

Korona promijenila navike: Ovi proizvodi se najviše kupuju, prodaja brašna porasla 410%

Kako se širila epidemija, tako je rasla i prodaja pa smo prvi vrhunac imali krajem veljače kada je rast prodaje skočio za 21,4%

Komentari 3

DU
Deleted user
22:06 22.04.2020.

Nigdje ne piše koliko su trgovci podignuli cijene iako je gorivo palo na najnižu cijenu.Živjela Hrvatska i Eldorado za trgovce.Marvo pati i troši novac jer nitko ne kontrolira cijene iako je premijer rekao da nema podizanja cijena!!!

VL
DU
Deleted user
21:51 22.04.2020.

Broj jedan je WC papir.Kupovali na kilograme meso sada bacaju.Jadno i žalosno.

VL
WI
wiamniamniinna
21:39 22.04.2020.

Nismo mi ni u Yugoslaviji zobali brasno i rizu, neka se nacisticke korporacije izvole iseliti iz nase zemlje i dadu svojim nacistima da zoblju kukuruz i rizu. Mi smo jeli frisku janjetinu, teletinu i govedinu, skampe i orate, svjeze vocee i povrce, u nasoj domacoj prehrambenoj industriji, a ne njihovo smece, dok nam se oni nisu doselili u kucu, i pregazili nasu gospodsku zemlju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.