Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZRELI SMO ZA PREVARANTE'

Korlević zgrožen temama u kongresu: 'Debata o 'izvanzemaljcima' dokaz je kolapsa civilizacije'

15.09.2023.
u 23:30

Umjesto različitih dokaza istine ovdje dolazimo do pitanja uvjeravanja, što je onda pitanje demagogije, smatra Žarko Puhovski

Komentara 44

LU
Ludwik
21:57 15.09.2023.

Korlević je u pravu kada tvrdi da naša civilizacija ide "kvragu", ali nije svjestan da se to događa upravo zbog takvih kao on koji ne vjeruju da postoji Bog...

SE
sedynen
21:53 15.09.2023.

'' Pogledajmo samo Trumpa, ali ne samo Trumpa, imamo tu i našeg predsjednika, zatim mađarskog premijera…'' - A kakve veze ima Trump ''sa desetljecima dekadencije'', pa nije Trump bio u Americi na vlasti, nego Bidenova stranka demokrata. Vidite kako se lazove uhvati u lazi, sto znaci da Ameriku nije unistioTrump nego oni, a sve ostalo se prelilo i nas i na citav svijet. Isto vazi i za Milanovica, nije on bio desetljecima na vlasti u Hrvatskoj, nego HDZ-evci. A sto mu tocno kod Orbana smeta, sto zagovara mir, a ne rat u svijetu? Pa kako ce se svijet izvuci iz govana koje ste izasrali, ako ste stalno na ratnoj nozi sa svijetom oko sebe? Trump isto zagovara mir, danas je rekao da je Amerika na putu za pakao sa ovima na vlasti, sto je ziva istina, ovo je pakao sto mi sada gledamo u svijetu, neka nam je dragi BOG u pomoci.

PO
poluvodič
23:01 15.09.2023.

Buljiti u prijenosno računalo koje stane na dlan ruke je isto poprilično nevjerojatno is perspektive jednog čovjeka koji je živio prije samo 80 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije