Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijam u požegi

Kopljaru je najveća želja sudjelovati na Olimpijskim igrama

kopljar (1)
Foto: Duško Mirković/Pixsell
1/3
31.01.2012.
u 13:50

Bio je to strašan uspjeh na nezgodnom terenu. Za moj individualni uspjeh najzaslužnija je ekipa, odnosno podrška mojih suigrača, kazao je Kopljar

Požeško-slavonski župan Marijan Aladrović danas je primio rukometaša Marka Kopljara, Požežanina u dresu hrvatske reprezentacije, osvajača brončane medalje na netom završenom Europskom rukometnom prvenstvu.

– Drago nam je što je Marko Požežanin i što je u idealnoj momčadi Europe – kazao je župan Aladrović kojem je Marko darovao svoj reprezentativni dres s brojem 8.

Kopljar, kojem je tek prošla noć bila prva od početka Europskog prvenstva koju je cijelu prespavao, istaknuo je da su u Srbiji postigli veliki uspjeh.

– Bio je to strašan uspjeh na nezgodnom terenu. Za moj individualni uspjeh najzaslužnija je ekipa, odnosno podrška mojih suigrača. Danas sam ja bio najbolji, sutra će netko drugi, treći, jer stvarno na svakoj poziciji imamo po dva najbolja igrača. Netko nekada dođe do izražaja – skromno je kazao Kopljar kojeg već sutra čeka prvi trening u Zagrebu.

Idućih petsto dana, dodao je Kopljar, neprestano će biti u pogonu jer pauze skoro neće ni biti. Prvenstvene utakmice, liga prvaka, kvalifikacije za Olimpijske igre pa, najvjerojatnije, nastup na njima, pa nova sezona.

– Moja je najveća želja sudjelovanje na Olimpijskim igrama. Mislim da je svakom sportašu to daleko iznad svega ostaloga. Još kada bismo tamo uzeli medalju, ma to bio kraj svijeta – poručio je Marko, koji je za sada zadovoljan svojim klubom te ne razmišlja o promjeni klupskog dresa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije